![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | |
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BRAO ELFI.NEMA ZOSTO DA SE OTKAZUVAM KOA NE ZNAM ZENSKATA KOGO SAKA.AKO VEKE GO ODBERE DRUGIOT CAO PRIJATNO.AKO NE NE SE OTKAZUVAM
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Dobro kazanao
![]() ![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Konk*rencija zavisi so koj kako,
i dali vredi da bides vo konk*rencija so nekogo ili za nekogo
![]() Mislam deka treba da se boris za toa sto ti pripaga tebe.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Konk*rencija, nema mnogu, lesno se unistuva
![]() Najubo e ko ke imas monopol, kako vo ekonomijata taka vo ljubovta ![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Vo vrskata nema demokratija...samo apsolutna monarhija ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Julija - 30.Јануари.2007 во 21:15 |
|
![]() |
|
![]() |
|
silvanaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Kon*urencija,nekogo go pali nekogo go plashi,zavisi koga se pojavuva i vo kakov oblik!Mi se ima sluceno i da pobegnam ,no i da se boram!Sepak KRAJOT ne zavisi tolku od borbata ili beganjeto tuku kako ke izigraat dvete strani.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekoja saka da i se vrtat poise mazjaci za da si odbere Alfa, a po moznost da se istepaat megu sebe za nea sto ke i pomogne vo izborot
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
На пример ако меркам некоја а у исто време некој друг ја мерка.
Е па во тој момент преминуваме на една работа што девојките не ја разбираат, кој е тука алфа мажјак. Се разбира на крај или ја завршувам со девојката или двајцата со к*рот во раце остануваме. Ало конк*ренцијата може да си отиде дома и ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Понекогаш, заради конк*рентот/конк*рентката, може да се залажи човек по некоја личност... сакам да кажам:
можеби личноста и не ти значи многу, ама ако се појави трето лице еднина, проработува егото......па ако и "победиш" во "борбата".
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Konk*rencija ne rani , site si znajme kolku vredime i sto barame od partnerot , ova ne e aukcija pa ke igrame igri.
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
НЕПРАВИЛНО....-Види вака...јас тебе те скам, а твое е да си одбереш...јас ти кажав па што сакаш прави...не можам јас да те убедувам тука 100 години за ти да ми поверуваш јас само еднаш кажувам и никад више...
ПРАВИЛНО...Искрено да ја отворите душата пред личноста која што ја сакате за себе, да кажете што чуствувате зашто од убави чуства и прекрасни зборови никогаш нема штета..колку подобро објасните а за тоа стваарно треба да се отворите....толку подлабок впечаток ќе има лишноста за вас... сум имала конк*ренција ама искрено никогаш таа не победила до сега..фала богу. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LUPUS ET ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Ништо.
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
napredok
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |