![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga i bi mozela nekako da go vratam vremeto, toa bi go storila samo za da gi doziveam povtorno ubavite momenti... uste ednas...
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
животот
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...shto si rizikuvala?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
немаше да ризикувам
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Би го слушала срцето а не фикција во главата
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не би сменила ништо...
Пак да се вратам назад во времето,верувам дека пак исто би изиграла ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Би ја запознал 10 год. порано... (освен ако тогаш не ми рече - кој будала си пак ти ??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nemase da kazam nesto sto ne mislev...najverojatno...ama so ogled na toa sto si treskam stalno,moze nesto drugo ke kazev i pak ke zaebev
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja stalno utki praam
|
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Razmisluvanjeto vo stilot, deka sme mozele nesto drugo da napravime...budi kaj covekot cuvstvo na nesigurnost vo svoite odluki.
Site nie sme dovolno svesni za potezite koi gi pravime, i kako takvi morame da prifatime se sto tie ke ni donesat so sebe. Ako e loso, treba da ja izvleceme poukata od toa.... a da ne dozvolime da zapadneme vo kriza, velejki si sebe si....."Eh koga bi go vratil/a vremeto." ednostavno nemozes. Zivej ja segasnosta, misli na idninata a uci od minatoto..... Pozz, Aisha |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ГАРАНТ ЌЕ СЕ УСПИЈАМ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke napraev majkata na edna licnost da ne mu dade na tatkoto bas toj den
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
ne bi go maltretirala tolku,
tuku povekje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
cel zivot ke mi bese pesna (ke se storev pevaljka)
|
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |