IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
Автор
Порака Обратен редослед
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 15:37
држете се до темата
модераторот

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:42
Originally posted by connected connected напиша:

Originally posted by sensei sensei напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

ako e taka pozdrav do tebe
a bas bi sakal da go slusnam tvojot stav za ova tema
za IZBOR NA POMALO ZLO
hahahah

Kazav jas uste na pocetokot. I temava ja razbiram malku poinaku, kako paradoksot na plitkite "vernici" i produhovenite "ateisti".

ете,сенсеи разбрал нешто без да се декларира дали е атеист или верник
среќа

Jas se deklariram, ama neprimetno намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:34
Originally posted by connected connected напиша:

a sega i bas mi e galje koja si
sega pogotovo
i uste povekje so ne si nova
i si igras  so custvata vo lugjeto
a da pogotovo vo tee sega nemam vera
a vo gospod nemam poreba

што ти е на ТЕБЕ?????е па јас имам вера во тебе анакин, како и во сите други луѓејас верувам дека си лош верник исто како што си добар атеист среќа големо%20гушкање

"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:26

sega pogotovo
a vo gospod nemam poreba

што ти е на ТЕБЕ?????

е па јас имам вера во тебе анакин, како и во сите други луѓе
јас верувам дека си лош верник исто како што си добар атеист среќа големо%20гушкање
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:11
sega pogotovo
a vo gospod nemam poreba

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:09
Originally posted by sensei sensei напиша:

za IZBOR NA POMALO ZLO
hahahah

Kazav jas uste na pocetokot. I temava ja razbiram malku poinaku, kako paradoksot na plitkite "vernici" i produhovenite "ateisti".

ете,сенсеи разбрал нешто без да се декларира дали е атеист или верник
среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:06

za IZBOR NA POMALO ZLO
hahahah

Изменето од sensei - 24.Декември.2007 во 14:06
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 14:05

da dojdeme do ubav zaklucok?????????????????

hahahah
bevme okaratkerizirani  kako mana i zlo ( navodnicite se napisani od posle)
i so uzasen pocetok da se stigne do ubav zaklucok ... se somnevam

е па неможеш да ме разбереш затоа што ти фали вера малку анакин, во Бога и во луѓето
јас мислев дека барем тоа го имаш, ама сум била грешка
и не сум нова на форумов, мојот стил се препознава од тие членови кои ме знаат дури и тогаш кога не наоѓам соодветни изрази и интерпункциски знаци.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:57
da dojdeme do ubav zaklucok?????????????????

hahahah
bevme okaratkerizirani  kako mana i zlo ( navodnicite se napisani od posle)
i so uzasen pocetok da se stigne do ubav zaklucok ... se somnevam

Изменето од anakin - 24.Декември.2007 во 13:58
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:55
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Prv pat pishuvam vo ovoj podforum, bidejki ja ne se deklariram kako vernik iako imam respekt kon verata vo koja sum rodena, a sekako i kon ostanateti i ne bi sakala nekoj da navredam. Samo me interesira dali tuka se misli deka site ateisti se loshi, so shto ne bi se slozhila ili pak avtorot saka da kazhe deka tie shto se smetaat za golemi vernici, vsushnost ne se odnesuvaat spored kodeksite koi im gi nalaga verata.

во претходните постови дадов многу добри извадоци од Библијата
бидејќи јас ја читам Библијата за некои одговори, бидејќи тргнувам прво од Бог па после од се` друго, одговорот за тоа прашање се подразбира.

и нека не ве замара насловот на темата нити пак почетокот, за да се развие малку дискусија се со цел да дојдеме до убав заклучок понекогаш е потребна мала (добронамерна) провокација намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:54
za IZBOR NA POMALO ZLO
hahahah

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:52

prvo kon sebe
pa kon drugite
imas poarna teorija za ova???????

Ne be, samo ubavo e da se povtori. голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 13:22
prvo kon sebe
pa kon drugite
imas poarna teorija za ova???????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:47

hahahah
ne se misli za verata
nego za covecnosta LOLITA

Covecnosta kon sebe ili kon drugite?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.