![]() |
|
Со шминка или без? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Идниот пат кога ќе помислите дека некоја девојка е грда, нека ви текне на фоткиве, односно дека нема грди и убави девојки, туку има само девојки што имаат пари и девојки што немаат пари.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од IQ - 27.Јуни.2008 во 02:19 |
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
''Prirodno si e prirodno'' Ali Sepak vo zavisnost od izleguvanjeto.Preku den poretko ... Ali za vecer.. Nikogas ne mi se slucilo da izlezam Bez voopsto sminka. :*
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mnooogu pati mi se desilo da izlezam bez sminka..prirodnoto e ona sto privlekuva,ili pak ako veke ima sminka da e onaa nezna,nepreterana so nezni pastelni boi..iskreno i nevecer ne upotrebuvam jaka sminka,mozam samo rimel da stavam mimimalno i da iskocam..
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
preku den nikogas ne ja preteruvam nesakam na sonce da bidam vo liceto ko zid a za navecer daaaaa
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sekogas sum nashminkana...
Navika moja,mozbei losa..ama ne mozam da ja menuvam..
retko moze da mis e sluci,skoro nikogas...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo navecer se sminkam,zasto e temnica i treba da dojdam do izraz
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
preku den nikogas a navecer stavam mn malku kolku da se rece iako ne se poznava
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
na prvata slika e zena sho ja sobraa od ulica,takva se shetashe bez shminka, na vtorata slika e istata zena samo nashminkana i troa doterana so fotoshop za na bilbord...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од IQ - 31.Јули.2008 во 19:08 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од IQ - 31.Јули.2008 во 19:14 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Која разлика човече
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
aj posle neka kaze nekoj glumicite bile ubavi, obichnive devojki ne mozele so niv... HA!a da ne e obratno
![]() |
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
ja mislam deka sekoja devojka, zena bi trebalo da vnimava na svojot izgled i treba da se sminka. Kaj postarite zeni treba poise sminka
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |