![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 240> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Влегува човек во пекара и бара леб. Продавачот му вели: Сакате бел или црн? Човеков одговара: Ма сеедно, не сум јас расист |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Група резервисти - падобранци, тргнале на задача со нов тип падобрани. Откако скокпале од авионот, на височина од 10 000 метри паѓаат низ воздух и избезумено бараат начин да ги отворат падобраните.
На 8 000 метри гледаат двајца војници - резервисти како летаат нагоре. Кога се размипувале падобранците им довикнале: "Да не знаете како се отвараат овие падобрани?" "Не знаеме, ние сме минери." |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
- Зошто цајкан ја става печката на сред соба?
- За да има централно греење!! |
|
![]() |
|
Еден човек на велосипед постојано ја преминувал границата со голема вреќа на грбот.Цариниците редовно ја прегледувале вреќата, но никогас ништо не наогале во неа освен обичен песок. - Па добро , сигурно не шверцувате песок ? - нервозно го прашал цариникот, кој секогаш се факал за вреќата. - Не - одговорил мирно патникот. - Ви давам чесен збор дека ништо нема да ви се случи ако ми признаете што шверцувате преку граница.- Штом е така, тогаш ќе ви кажам- велосипеди .
|
|
![]() |
|
После оперативниот зафат на една згодна русокоса,докторот и врши контрола.
-Докторе што мислите,како сум? -Одлично,супер закрепнувате. -Докторе,а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот? Докторот се замислува. -Па,па,.... -Леле,знаев дека нешто не е во ред... -Се е во ред г-ѓо,само никој не ми го поставил ова прашање после .....операција на крајници. |
|
![]() |
|
goran-palanka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Како се медитира на македонски начин?
Наместо зборот ОМММ... се изговара АМММ... |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Седи црногорец на карпа...и разговара со комшијата
-Џе си -Ево мене перем посуџе А доле на брегот жена му миела садови... Одеднаш бутнал камен ненамерно со нога.... -У јебо ти каменац оде ми перилица |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Работникот: Директоре, јас се извинувам али ние плата немаме примено три месеци!!
Директорот: - Извинето ти е!! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Зошто мажите сакаат повеќе да гледаат фудбал отколку жените?
- Жените не ги интересираат игри само со една топка. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Богат банкар се возел со својот мерцедес и забележал човек како јаде трева.Го сопрел автомобилот и излегол надвор.
-Зошто јадете трева ? -Немам пари за храна. -Тогаш дојдете кај мене да ве нахранам. -Но имам и жена и три деца.Банкарот му рекол, смешкајќи се : ...-Нема проблем има доволно и за нив. Сите влегле заедно во автомобилот..Автомобилот сега е преполн со деца и луѓе.Кога тргнале сиромавиот рекол: -Господине, вие навистина сте предобар.Ви благодарам што не земавте со вас. -Ма, нема проблем.Да видите само колку е висока мојата трева во мојот двор.. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Две баби муабетат:
- Стојно мори, шо праиш? - Мори, шо да праам? - Е, шо ќе праиш. ![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Таткото и` рекол на ќерката:
- Ќерко, вечер смееш да бидеш излезена до 10 саат. Во 10 сакам дома да те видам. Доаѓа 10 саат, ќерката никаде ја нема. Проаѓа 11, 12, 1...и ете ти ја доаѓа ќерката некаде околу 2 саат после полноќ, во лоша состојба. -Кај си ма ти, нели ти реков до 10 саат да бидеш дома, што е ова? -Тато, ме силуваа. ..... -Добро, тоа е пола саат. Кај си до сега? |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Жена влегува во кујната и го гледа мажот и како стои со тепалка за муви
во раката и се ѕвери по кујната.
Жената: Што работиш? Мажот: Тепам муви. Жената: И отепа ли некоја? Мажот: Да, три машки и две женски. Жената(видно изнервирана): А како ги разликуваш машките од женските муви? Мажот: Три беа на конзерви од пиво, а две на телефон. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |