![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 100> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Ete me , kako sto posaka nekoj ...
...Ovde ke sum , ama ke si pisuvam samo na LP...po temite ne komentiram ![]() ...Ako nekoj saka da me prasa ili da mu kazam bilo sto ,neka pise LP
![]() Изменето од laki_bu - 08.Февруари.2013 во 22:55 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
cuden si Idividi
pa ti imas cudna mok
odsega ke posakuvam i drugi nesta
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг Идивиди, некои периоди во животот просто сакам да ги преспијам. И така, како мечките, да се разбудам во некоја пролет. ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
drag Idividi imam nekoe silno predcustvo sa eden star duh
sto ti dobro go poznavas
i ke ne poseti
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Драг Идивиди честита Баба Марта
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Драг Идивидиковиќу, нешто си ми сменет во последно време, нешто ја нема онаа дружина што бевме порано пред едно 3 години. Кој пораснал и созреал, кој се женил, кој забегал по странствијана, а јас само созреав и остарев, нит сум заминал некаде нит ќе заминам.
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Dragiiii...
Kolku ubavo setanje bese ova ..... Sakam pak ... I pak.... So vistinskata licnost ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Драг Идивиди,
Молим те пренеси му на Господ да ми даде трпение и повеќе живци ![]() .............и речи му да ме смири малце со некое задоволство оти отерав се у пичку матер ![]() Фала ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zelba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Драг иди види, мојот прв пост го посветувам тебе. Знам само едно, отидов на многу места и видов многу нешта, но пак кај тебе се враќам. И едно научив, дека и жените прдат! :D
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Драг Идивиди..абе многу ме кочиш.
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Drag IDIVIDI.....ke te pozdravam......
|
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
DRAG IDIVIDI ......denes go drzev kristalcheto vo race prekrasno chustvo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Drag idi vidi .....
...sto da pisam ....ke me svatat pogresno...... ....aj ke si molcam edno desetina dena....
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |