IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 155>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 15:25
Originally posted by Epirot Epirot напиша:

Ајде па нека е со среќа денес уште една држава ја призна независнота на Косово. ЛИБЕРИЈА како 42 држава,а вие кршите заби тука.

ЛИБЕРИЈА Признала некого !!!??? ЈУХУУУУУУ !!! "Радост" чоече невидена... Која е таа Либерија бе ? Каква е таа држава...? Ах да...сега ми текна нешто слично како и САД, да не речем ИСТО Г...О !!!

Изменето од DelijaSkopje - 31.Мај.2008 во 16:53
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:51
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Ајде па нека е со среќа денес уште една држава ја призна независнота на Косово. ЛИБЕРИЈА како 42 држава,а вие кршите заби тука.

ЛИБЕРИЈА Признала некого !!!??? ЈУХУУУУУУ !!! Радост чоече невидена... Која е таа Либерија бе ? Каква е таа држава...? Ах да...сега ми текна нешто слично како и САД, да не речем ИСТО Г...О !!!
--- DelijaSkopje ja prizna nezavisnosta na Kosovo.голема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 17:05

Јас Ве молам да не дискутирате за политичките партии и за она што и како ке биде по ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!

Сите постови во кои се споменуваат калкулации, шпекулации и било што поврзано со изборите ке се бришат!

ВЕ ЗАМОЛИВ, ДАДОВ ИЗВЕСТУВАЊЕ И ПОЧИТУВАЈТЕ ГО ПРЕДИЗБОРНИОТ МОЛК!!!

ПОЗДРАВ
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 23:46
,....poglup chovek se nema tuka seushte ,...pojaveno!газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 08:56
[Zakachalko , da ti kazam iskreno i jas se slozuvam so tebe sto velis za sebe,ama ne treba da ocajuvas, za tebe seuste postoi nadez;sepak ne si do tolku glupav stom imas dovolno samosvest da dojdes do takva konstatacija !!

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 11:40
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 09:22
a be batali ja zakacalkata ..... ne svacas deka non stop e pred ogledalo ? .....
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 11:41

Ве молам без навреди!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 18:53
Miroslav,go gledase li intervjuto na Putin sto go dade za "Le Monde" ?
Nema da im se dopadne na "brakjata" Albanci sto ima da kaze Putin za Kosovo...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 18:55
ne be backo ... cel den sum na rabota  ... nemam aber sto se slucuva ... medjutoa , edno znam ... NJET ..... PUTIN ne e jelcin  ... BRIK  намигнување ... ce moze li nakratko da mi kazes ? pls

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 19:11
Pa eve samo sto mi go pratija,pocnav da go gledam i koga go prasuvaat za separatizmot vo Abhazija i Juzna Osetija,Putin zastanuva i im veli na novinarite " Cekajte ,zosto za Kosovo ne velite deka tamu se odviva klasicen akt na separatizam .Sto e problemot,zosto kjutite ?!Toa e zatoa sto nemate odgovor.....ne mora vie nisto da mi objasnuvate i nema potreba da mi raskazuvate prikazni,mnogu dobro znam sto se slucuva tamu" itn itn ...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 19:15
hahahahah ... i tie nasle crkva kade ce se krstat ... hahahaha ... ne veruvav deka ovie zapadnjacive se uste ziveat vo son deka se " edinstveni " koi znaat ...... neka si go drzat onoj sarkozi i daleku ce doguraat .... siromav de gol , mislam deka izigruva ventilator голема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 23:07
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

[Zakachalko , da ti kazam iskreno i jas se slozuvam so tebe sto velis za sebe,ama ne treba da ocajuvas, za tebe seuste postoi nadez;sepak ne si do tolku glupav stom imas dovolno samosvest da dojdes do takva konstatacija !!
   sepak ,...ne si bil bez mozok,...kolku da sfatish koga za tebe se zboruva,...bravo,...duduk!газење%20од%20смеење,...prijatno sum iznenaden,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 23:57
Ајдееееееееееееееее еве и 43-та држава која ја призна независноста на Косово а тоа е Сиере Леоне па нека е со среќа.
Ајде сега вашите коментари кој е таа банана држава?
А ја викам важно бројот батка бројот.намигнување  
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 23:59

Ајдееееееееееееееее еве и 43-та држава која ја призна независноста на Косово а тоа е Сиере Леоне па нека е со среќа.
Ајде сега вашите коментари кој е таа банана држава?

А ја викам важно бројот батка бројот.намигнување  

сиера леоне.......хахаххахаха.......абе.....шупутрак......такви 10 не се вредни колку Македонија.......ха ха ха........не го признаваме косове бе пукнете
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.