IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 775776777778779 2229>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:37
Докторче не така... Ацика е проверен, ти допрва се докажуваш нели срце?? Embarrassed
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:38

Nate,normalno ne go davaa..samo jas si imam rezervacija kaj nego...sum se potrudila da bide taka,sum zasluzila

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:39
jas imam dobro maserce ama ne go zne nikoj LOLLOLLOLBig%20smile
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:40

Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Moeto maserce e neumorno,nezamenlivo i edinstveno[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley9.gif" align="middle" />

Единствен е богами Вла, не го даваа за жива глава ... секој ден чекаше да дојдеш неуморно да те масирка [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" alt="LOL" />

НАТЕ

КАМО ЗБОРОВИ ЗА ПОДДРШКА ДО ТВОЈОТ МАСЕР!!!!???!??!?!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:41
VAL... KE TI KAZAM NESTO AMA SAMO ZA TEBE.. I NA DIDITI-DRUSTVOTO

Vo AD "Conecting people" imame parovi...
ne gi znam drugite parovi...
ama jas sum par so Irenceto!!!!

Marco & Irence

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:41

Originally posted by natalija natalija напиша:

Докторче не така... Ацика е проверен, ти допрва се докажуваш нели срце?? [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" alt="Embarrassed" />

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:42
neznam Bukra so kogo e par...???
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:42
i ISKRENO...ne prifakjam masaza od drug,verna na eden,za mene THE BEST
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:43
Што е сега мило доки??? Па сега започна со масажи бе мило, ацика од кога паметам масира EmbarrassedEmbarrassed
ајде срце не ми тажи, од кај ќе почнеш од главата или прстињата на ноџињата EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:44
Val za tebe sandali.... znaes po malku se gre*am ...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:44
Doki , ajde ne se zali...fakaj se za rabotaLOLLOL
Кон врв
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:45
I jas ne sakam druga da masiram...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:46
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 09:46
НАТЕ

АЈ ТЕ МОЛАМ ПРАШАЈ ЈА ВАЛ КОЛКУ ПАТИ ЈА МАСИРАЛ АЦИКА???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 775776777778779 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.