![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 770771772773774 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
поздрав плавуша
пријатен ден |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ла филле
поздрав до тебе!!! и не коментирај за плавуша, само бев осамен на сајт ![]() ![]() ![]() мислам кога тебе не ти текнува да не поддружиш... ![]() ![]() ![]() имај убав ден |
|
![]() |
|
еден поздрав однапред и за Валерија која што претпоставувам утре ќе се врати да не дружи
|
|
![]() |
|
и уште еден поздрав за БУКРА која што гледам дека е активна и навечер!!!
колку е подруго кога веќе немаш проблеми со ногата, можеш да сурвач и навечер ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
DECKI SE VRATIV..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
1158,STRANICKI,,,,
sekoja cest za VAS,BRAVO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
POZDRAV DO PITU....
DOBREDOJDE...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jo be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 274 |
Konecno i jas da ve pozdravam.Odamna se nemam javeno a ne znam zosto no od sega pa natamu ke ve pratam pocesto i povremeno ke se vklucuvam POZDRAV DO SITE
|
|
TALE
|
|
![]() |
|
FALA KARDIO...FER SI BIL SEKOGAS KON MENE,,,
ME POZDRAVUVAS KOGA SUM OTSUTNA..A TOA POSEBNO MI ZNAC
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CESTITKI ZA ONOJ KOJ JA OSVOI 1000
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CESTITKI ZA JO BE..NEKOJ NOV ILI?
|
|
|
|
![]() |
|
Sama si pisuvam..
Ama UTRE KE SE DRUZIMEEEEEE
POZDRAVCINJAAAA MILION
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eh doktore doktoree, samo opravduvanja davas:)
iskreno ne ni sakav nesto da prokomentiram za plavusata, ama nekako me vleces za jazik pa ne mozam da izdrzam i da ne kazam ja nauci fintata od drugar ti trucker:) dekaq devojkite pagaat na sozaluvanje:) pa sega se zalis deka si bil osamen i ti terbalo drustvo a ustvari i se pustas na plavusa:) Vall welcome back:) ajde da pieme kafe:) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO DRUSTVO.... PRIJATEN DEN!!!!
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 770771772773774 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |