![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 769770771772773 1099> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() neni razbiras truski?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АХА....
А НА МЕН НЕМА ДОБАР ДЕН....
И ПОСЛЕ ПИТУ БИЛ ЛОШ....
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
|
PITUUUU
TI KAZAV DOBAR DEN SEGA TI VRATI SE NAZAD SRAM TE BILOOOOO A SEGA SAMO DA KARIS ![]() |
||
![]() |
||
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
|
NE DJAKI NE RAZBIRAM TURSKI
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
|
AJ ZA KAZNA
SMUTI PO EDNO NESS PITU |
||
![]() |
||
|
Pitu dzabe ljubomorish,
ne deka stvarno me sakaat zenite... onaka se prepravaat
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
ne be fille sjaj ti ke mi dadesh
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
luge, jas ve napustam, moram da odam na cas
pozdrav i se citame utre ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
E KAJ STE SEGA SITEEEE
|
||
![]() |
||
|
ama ova sigurno ke go razberes
neni, çok severim seni
ama em sen beni
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
pozdrav fille i spremaj krevetot tamu
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
DJAKI ZAL MI E
NE RAZBIRAM AMA SE NADEVAM DEKA E NESTO UBAVO |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 769770771772773 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |