![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 769770771772773 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() epten ni e ubavko so snegcevo nema vekje ogoleni granki preku prozor... ![]() sega imam romantichna gletka... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
vall, resiv ovaa godina da ja pocnam so zdravo ziveenje
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Mali, pa i ti si tuka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() bas ubavko sto utrinskoto kafe si go zamenila so ceden sok od portokal toa mi se dopag ![]() |
|
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
dobro utro
![]() ![]() ![]() |
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
здрацо караманди
снег читам имате сите. караманди а ти од кај си? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Dobro utro Karamandi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
zdr i od mene kako ste vo ova snezno ubavo utro
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zdravo Fiks
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
здраво ља фиј
![]() ![]() ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
завеано
![]() ![]() ![]() здраво Валерија ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Zdravo Vall
![]() ![]() ![]() ![]() Super sum...utrinava namesto kafematot da go vklucam prvo, jas go vkluciv sokovnikot...i namesto kafe, piev svezo isceden sok od portokal....I sega se cuvstvuvam great ![]() Kako si ti? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() kako ste sabajlecki????? |
|
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
idam u dobra nok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ladyzaki - 03.Јануари.2009 во 03:40 |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 769770771772773 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |