![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 155> |
Автор | ||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa dobro kolku i da si zafatena,veruvam nema da ti odzeme premnogu vreme da napises : "Da ,se slozuvam so vas,Ramus Haradinaj e kriminalec,ubiec,zlostornik i zasluzuva da gnie vo nekoja memliva zandana." Ama izgleda deka si premnogu zafatena,zatoa nema da ti dosagjam poveke po toa prasanje. ![]() |
||
![]() |
||
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
|
![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Анакин како ќе го изговориш Шиптар на КИРИЛИЦА???
|
||
![]() |
||
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
|
premnogu komplicirano lingvisticko prasanje .......
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
PA VAKA СХЉПТАРЕ Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 17:57 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
eve,,,za da ne kazhuvash deka ne sum ti odgovorila,,,eve ke kazham: " Da, Ramush Haradinaj se obvinuvashe deka e kriminalec, ubiec, zlostornik, i kako odgovor na toa, zasluzhuvashe da gnie vo nekoja memliva zandana", - no, sudot , dokazha deka e Nevin"... samo bidejki te pochituvam ,,ti odgovoriv... ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
DAJ ODGOVORI MI
NO ISKRENO TOVA FINCITE POUBO GO IZGOVARAT ZBOROT SIPTAR OD NAS?????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
i vrz osnova na ovoj odgovor , ti ocekuvas da nekoj nealbanec ja prifati legitimnosta na toj t.n. sud ? ....... postoi izreka vo koja se veli " vrana , vrani , oci ne vadi " ..... i nisto cudno sto ne bil osuden ..... naprotiv ... ocekuvana " presuda " ....... ako se ima predvid koj i kogo " sudel " .....
Изменето од MiroslavG8 - 30.Мај.2008 во 18:04 |
||
![]() |
||
|
fincite mozebi ne tolku dobro kolku anuitite ili islandzanite ....
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Судот кажа дека е невин затоа што не остана ни еден сведок жив кој ќе требаше да сведочи против него... ![]() |
||
![]() |
||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Dobro AlbanianGirl, nema da navleguvam vo toa kolku e kompetenten Haskiot tribunal i na kogo mu sluzi,zatoa sto nemam namera da razglobuvam teorii na zavera,samo bi te zaprasal;
dali ti veruvas vo pravoto na silata ili silata na pravoto ?! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
ZNAES ONO ZA NEDOBAR IZGOVOR MI ZALICUVA KO DA BARAAT
JAJCE VO VLAKNATA ![]() Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 18:19 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |