![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 763764765766767 1869> |
Автор | |||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...vidovit si...neli... ? ![]() Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 02:37 |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
hahhahahah
znaev pred mnogu godini koga ja pisuvav ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...morav da ja slozam...za da znaesh sto se mi stoi...
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ova mu dojde ko sl*galica
![]() ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
anakin:
ZNAES STO TI STOI? VO DLANKITE MARAMA OD OBLACITE I PTOZGORA USTE VETUVANJE DOBIENO LESNO I KLIZI PO ZRACITE DA, ZNAES STO TI STOI I KOGA EDNO SO DUGO KJE SE SPOI TOGAS TOCNO ZNAES SO TI STOI znaesh shto ti stoi? voda vo dlankite ima miris po vozovite i otozgora moe vetuvanje sto go fakjas lesno vo mrezata so pajacite da, navistina znaesh shto ti stoi i koga vremeto edno vo drugo se spoi togash tocno znaesh shto ti stoi znaesh shto ti stoi? marama nad ezeroto i oblaci vo dlankite i otozgora tvoe vetuvanje ushte vlazno kako solza vo bajkite da, navistina znaesh shto ti stoi i koga gerdanot v krug kje se spoi tocno znaesh se shto ti stoi znaes sto ti stoi? dlanka vo ezero neozbilno mokra dama a otozgora nase vetuvanje nestrplivo se gree zavitkano vo marama da , navistina znaes sto ti stoi i koga denot so nokjta kje se spoi togas znaesh shto ti stoi ...wow ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
.....togas Filence ti gi ostavam site so "nebriçeni"
![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
||
DA POVEKJE SO SUPER E ILI SUPER 98 ILI SUPERB
|
|||
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
i povekje od super
![]() |
|||
![]() |
|||
||
OK
SUPERB E TOGAS |
|||
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
NE
|
|||
![]() |
|||
||
NEKOJ SLICEN NA HOBITOV?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
haha mi ja pee na mene NEKOJ sekoj den i sekoja nokj
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
hehe Anakine
![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 763764765766767 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |