IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 266>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:13
Ganza e u Debar Maalo. A Debar Maalo e najpoznato kafansko maalo u Skopje LOL  LOL
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:14
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Dano epa sega specijalno za tebe doadjam da znaes,ma kakav Lou bre,Dana e zakonTongue

Lele Embarrassed Embarrassed
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:16
е па леле, нате сега ќе ме натераат овие стварно да дојдам, а?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Mumu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2006
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:19

Dano epa sega specijalno za tebe doadjam da znaes,ma kakav Lou bre,Dana e zakonTongue

more ti pazi se tuka da ne me zapalis mene, pa posle ke se zalis...........Big%20smile
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:20
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

е па леле, нате сега ќе ме натераат овие стварно да дојдам, а?

Јас само чекам кумашине да те убедат LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:21
Lou, da ne se karame sega, devojkata si se izjasni i ti sedi si na strana ajde LOL 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:21

И е да знаеш WinkWink конечно ако имам среќа и тебе ке те видам Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:21
Originally posted by Dana Dana напиша:

Lou, da ne se karame sega, devojkata si se izjasni i ti sedi si na strana ajde LOL 

more pazi ti da ne si go dobies..............Censored
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:23
Sto mene mi se lutis sega de, zasto sme piele pivo zadno, sme navivale za Germanija i posle sme gledale porki zadno, zatoa?? Evil%20Smile LOL LOL LOL
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:23
Hugsrcka zaso da nemas sreka,mene me ubedija - ja doadjam i kraj.
 aj sega drugi da vidime red se redi,koj doadja...Dogi uste li mi mislis,da znam ako ne milom-silomTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:24
Originally posted by Dana Dana напиша:

Sto mene mi se lutis sega de, zasto sme piele pivo zadno, sme navivale za Germanija i posle sme gledale porki zadno, zatoa?? Evil%20Smile LOL LOL LOL

ne se vadi sea so porki-te.......Big%20smile
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:25
Originally posted by Mumu Mumu напиша:

more ti pazi se tuka da ne me zapalis mene, pa posle ke se zalis...........Big%20smile
I ti se izjasni plavo ne,me povredu,i toj udubini srca mogOuchLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:26

Originally posted by Mumu Mumu напиша:

I ti se izjasni plavo ne,me povredu,i toj udubini srca mogOuchLOLLOL

e sea, zivotot ne e lesen, pa rokerskiot ic........Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:33
Море море, ајде кумашине уште ли да молам LOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.