![]() |
|
EURO 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 79> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toooooooooo SPANIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sampioni
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
SPANIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() Ajde kolegata sega ke casti pienje ![]() Ideme da slavime ![]() A bravo i za Germanija, me raduva sto najdobite ekipi se na prvite 2 mesta i ne me izneverija do krajot ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe sramota e ova kako igraat ovie fudbal neznaat topka da smirat!!! ne se priblizia do gol pa sakaat pobeda? e nema zasluzeno pobedi spanija!!!!!!
SUDIJA PEDER!!!! ova go nemam videno ej ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не е се до судијата.....не можеа германциве топка да задржат барем 2 секунди...на крај дури не можеа од својата половина да излезат..
а и разочарана сум од нашите коментатори кои даваа глупи информации како на пример шанскиот тренер имал 69 год и 336 дена...потоа дека 3иот гол на Шанците против русите го виделе 84% од лугето кои имале телевизор во Русија, што јаделе пред утакмица и сл.... Дефинитивно шпанците си победија со игра... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
скриха им топката ![]() ![]() Изменето од да бе - 29.Јуни.2008 во 22:44 |
|
![]() |
|
да бе ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ГОЛ ГОЛ ГОЛ |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
dosta dokazi deka e sudijata peder!!!
- Ne dosudi penal koga ja fati spanecot so raka - Kaj golot na spancite Torres go vlecese Lahm - na kraj nemase nikakov faul vo sesnaesetnik kaj spancite koga mu dojde topkata na Gomez pred noga!!! - Lopez ne dobi crven koga go udri namerno Podolski so glava... tie nekoj VAZNI momenti ja odlucija utakmicava!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да бе...ај малце полево и назад на тема друже ...жити ја
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
dosta be ti nad mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
да бе много сакаш ![]() сега некой очигледно нема да оди до Охрид ![]() а некой си чака веке надградата од обзалагането ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Wel,..well,...DOBAR DEEEN...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...koj gubi ima pravo i da plache... ![]() ![]() ...Saludos de Spain a Vardar1947... ![]() ...Viva e Spania... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |