![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 750751752753754 1869> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikola, Nikola,
Nesto cudno mi se slucuva Sto e toa znae majka mi A mama me poducuva... Nikola, Nikola, toa znaci deka rasteme deka brgu ke porasteme Nikola Lallala lalallaa Samo uste 9 godini lalalla lalalala Samo uste 9 godini Kole glavna fora e Kole znae se bas se Se na cas mi kazuva Sepka, mi potkazuva... V oci stom me pogledne cudno sum zasramena Premnogu sum zbuneta Bez nego osamena ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЕТЕ....СУПЕРНОВА
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...jassssss
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...uffff.....odma ke delite....sto ima da se deli...koj si zaraboti negovi se....vidi ja ti komunistka...ne mi se veruva....a nesto mi pee Nikola, Nikola... ![]() ....odlepiv... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a da te prijavime za Milioner...ke delime parite
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......dodeka vie se sostanoçite ,jas "rabotam".....i brza sum......na prsti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa i od mene ima povek
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
preterala
pisuvajki sega ja bole glavata se predozira |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Maco, od kade tolku posta?
|
|
|
![]() |
|
.........oooooo..."stari druze" helo i za tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ja ne znam ... sum bil na podrum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a koj e parazitot?
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne sum bockalo
parazit e dobar termin a na vistina kaj napravi tolku posta? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 750751752753754 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |