![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 749750751752753 1024> |
Автор | |
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crveni se, ke ti odgovaraat so tangata
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Е модерна си...црвени зиври, црвени волнени чорапи...танги црвени...секое едно нешто
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
zivrite mi se beli isti se so potkosulata, samo corapite mi se crveni, mi odgovaraat so vuneniot elek
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
деца ај мирнии,на што личи ова..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од MyWay - 21.Октомври.2009 во 09:54 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
MyWay и ти олку модерно се облакаш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
my e pomoderna od mene, nosi i gunjce ona
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
so e toa gunce
![]() jas i opinci si nosam ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
како бе што е гунче....ти Дафино вино црвено ја знаеш???
|
|
![]() |
|
gunjce be! ona od nadvor kozno a od vnatre krzneno, od ovca mislam deka e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
абе не е тоа гунче
|
|
![]() |
|
pa sto e gunjce togas? |
|
![]() |
|
Гунче е како матарка за вода носење, само во него мислам вино се носело.
Dafino Vino [Macedonia] song lyricsDafino vino crveno, Momcheto ti e zaspalo, Momcheto ti e zaspalo, Na karakamen planina. Na karakamen planina, Na suva rida bez voda, Mi pominale aiduti, Guncheto mu go ukrale. Guncheto mu go ukrale, V meana mu go prodale, V meana mu go prodale, Za bela quta rakija. Za bela quta rakija, Za rujno vino crveno, Ako mu go zele guncheto, Neka mi e zivo momcheto. |
|
![]() |
|
auu, poima nemas...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 749750751752753 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |