IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 84>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 20:59
Доколку ги изгустирале земјанкиве,можно е најдат ново искушение .....марсовкисмеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:12
Postoel bre takovголема%20насмевка ....Sega gledav eden film so takva prikazna голема%20насмевка
I filmot zavrshi, a on ne ja izneveri плазење

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:29
Дај бе прекинете.
Сигурно постои.

Што, вас женските (чеј бе тука сум и јас) да ви се испрчи Џони Деп, да не ќе речете: -Упс, ту лејт, си го имам мој Спасе до мене. Дај нак ит оф!

Како и беше она на МајВеј во потпис: никогаш не изневерувај, се док не ти се укаже права прилика (извртев, ама ју гад ит... ваљда)
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:33
И сум заборавила...
а мрзам едитирани постови...

Досто ги критикувате мажите.
Што не отворите тема: Постои ли верна жена?

Ја не отварам, ја сум баксуз за теми.

Ако е љубоморна, досадна и не му дава (она сака) пошто мисли дека ќе си игра играчки со него, нормално дека ќе ја изневери.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:33
Пффф....за Џони не би го изневерила Спасе....спасе е спејс шатл за него.смеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:49
Originally posted by renatax renatax напиша:

Пффф....за Џони не би го изневерила Спасе....спасе е спејс шатл за него.смеење

Спасе е еден досаден човек, кој од прва ти изгледал интересен како човек, но подоцна си сватила дека немаш ништо заедничко со него. По малку се подзапуштил, не се бричи, одааамна не сте имале секс.
Џони е забавен и интересен и со него можеш со часови да разговараш на различни и различни теми. Страсен љубовник кој се негува тук-таму.

Си го видела, се разгореле страсти и сте завршиле у кревет.
Сега?
Повеќето машки се соочуваат со ваква ситуација. Со женски нели. А може и со машки, то ако се геј.

П.С: Воа пример само.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 21:55
Не,не и не!

Спасе единствено би го изневерила со Џорџ Клуни,за Џони  јок!плазење

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:14
Одисеj!

...или беше...Пенелопа???смеење
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 12:30
Alo zeni....temata e za neverni mazi...плазење...a vie odma pocnavte so falenje ja so Dzoni , ja Spase, ja Ron Dzeremi...голема%20насмевка...izi malku...znaeme kolku zenite se verni...toa  e jasno...daj da vidime za mazite...намигнување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 15:35
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Колку често мажите изневеруваат?

Колку од мажите кои се во брак ги изневеруваат своите жени?

Според истражувањата дури 38% од женетите мажи ја изневериле партнерката.

Од овие мажи кои изневериле само 2% биле фатени од партнерките.

Само 6% од мажите решиле да бидат искрени и да се исповедаат пред партнерката.

Кога мажите биле прашани за среќата во врска, 56% од мажите што ги изневериле партнерките одговориле позитивно.

62% признале дека ја изневериле жената со некоја колешка од работа.

... ...верувам само во оние 2%..овие другиве само пароли носат и ЕПП прават...

п.с. ВИСТИНСКИОТ МАЖ НЕ ОДИ ПО ТУЃИ ЖЕНИ.....(три-четири точки.. )

Изменето од Schatzii - 27.Јули.2010 во 15:42
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 17:43
Plukajte po mene ama velam deka POSTOI , ne sekoj maz ima potreba od igra plen /lovec nego e zadovolem od taa pokraj nego...
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 18:08
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Plukajte po mene ama velam deka POSTOI , ne sekoj maz ima potreba od igra plen /lovec nego e zadovolem od taa pokraj nego...
Зошто да плукаме по тебе? Штом велиш дека постои - нема причина да не веруваме во твоето сознание. Убаво би било да ни кажеш врз основа на што го темелиш твојот став? Од лично искуство, од искуството на некоја пријателка  или само претпоставуваш и  си мислиш дека така би требало да биде?
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 18:20
нормално дека верен маж постои...
но таа верност важи само за одреден период...

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 18:26
значи долготрајна верност не постоизбунетост
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.