![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 745746747748749 824> |
Автор | |||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Штом ми говориш што македонското "Бате" нема ништо општо со бугарското "Бате" веке ми е jасно .... Имам многу да учим да стигнем возвишенста на твоjот висок ум. |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
E pa si se zafrknal...JAS ODAMNA GI NADMINAV ODDELENIJATA....ako znaesh sto stepeni na obrazovanie sleduvaat POSLE oddelenija....A DULE????
![]() |
|||
![]() |
|||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
||
Мислим што имам едно одделение повеке од тебе |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
TOCHNO TAKA!!!!
![]() ZA GODINITE NEZNAM I NE E TOLKU BITNO - AMA ZA OBRAZOVANIETO SIGURNO NE SI POMINAL NI PRVO ODDELENIE!!!!
![]() I NE SE SILI TOLKU - zaboravash deka si na MAKEDONSKI TEREN!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ти не се пени на бачо си... Нито си ми на годините, нито си ми на образованието. |
|||
![]() |
|||
||
Ti be, ushte se pravish vickast?????
![]() E pa nemash bash mnogu izbor NELI?????
![]() Se izglupira veke na poveke pati...sega ushte zaebanciite ti ostanaa.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
ОК Буги. Може и така.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
«БАТ Россия»* является отделением «Бритиш Американ Тобакко»
|
|||
![]() |
|||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
||
и твојта изјава е??? Бата Живоинович Мора да е Татар, а?? индийский монах Бато И индијците са Татари Бугари, а Монах Бато!!! БАТ Россия А овоа сигурно мора да значи дека Русите са Татари ![]() БатА за таа валута, сигурно ја Аспарух или Крум воведел![]() Изменето од naemnik - 21.Февруари.2008 во 17:37 |
|||
![]() |
|||
Смрдеш ![]() Група ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 33 |
||
"Бате Боjко ти са маж" - од Хиподил
![]() |
|||
![]() |
|||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
||
Sho se pezesh be!!! Bate u Makedonija sekogash se odnesuva na Pogolemio Brat. Srbite go isto koristat. I definitivno doagja od Brate na Galeno. Koj ti e kriv sho ne znaesh kako Makedoncite zborat i mislat. |
|||
![]() |
|||
||
[QUOTE=ntg2003] Това дава основание да се предположи, че думата “бат” в тези имена може да е владетелска титла при прабългарите от Стара Велика България, а не роднинско обръщение.[/QUOTE]
Vidish kako znaesh da bidesh konstruktiven koga sakash???
![]() Objasni mu go ova na “бати, бачо, батю” ti Dule, TOJ pochna da treska zeleni i sporeduva so neshto sto NEMA vrska.
Inache Boogie ubavo si kaza deka e vladetelska titula za koja ve prashuvashe vas da si kazete sto znachi. Dule vo nedostatok na argumenti protiv znacheto na taa skratenica....pochna da vrti kako "kisha oko' Kraguevca".
![]() A ete i Naemnik mnogu ubavo vi go objasni i znachenjeto na zborot na TAA TITULA.
Taka da stvarno ne vi se isplati mnogu da se pravite na "Tosho" - prifatete si toa sto NAVISTINA BOLGARITE SE, TATARI!
Ili i vie si pravite kako sto vikaat "Grcite" - "COLLECTABLES", si gi sobirate demek site ethnikumi, kako kolekcija vo edna "Bolgarska nacija" ????
Ste se zaebale, batka...Makedoncite ne se za vo nechija kolekcija......pred niv e samo GOSPOD!!!!!!
![]() Изменето од borec - 21.Февруари.2008 во 02:17 |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Тоа е
![]() |
|||
![]() |
|||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
||
Ебати дебато...
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 745746747748749 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |