![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 2229> |
Автор | ||||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
.....odgovorot se znaese i lesno bese da se dobie...javno!!!!
se znae sto se ubavite raboti....
![]() ![]() |
||||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
e arno de nekoj greshi...
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
![]() ![]() Kako si mi denes???
|
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
вал добро утро
![]() |
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
LJUBOVTA E NEOGRANICENA...
IMA BOZJA PRIRODA!!! zatoa da ne si ja rasfrlame nasekade... ne zatoa sto ne mozeme mnogu da sakame... tuku preminot od: - nemanje na ljubov - kon imanje na ljubov ke ni stane neinteresen... i ke bideme nezadovolni... A JAS SUM ZADOVOLEN ... I SO NISTO!!! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
dobar den
![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|||
kolku sto nie ke gledame samo vo casite......
![]() ![]() ![]() |
||||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||||
![]() |
||||
|||
greska ke da e.......
![]() |
||||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Hello...LILIJA,, POZDRAVCEE |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
MISLEV MONITE NA KRAJ POSLE MEZETO,SORRY GRESAM
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Koj kako si ja redi truckerce...
![]() ![]() A TI PA MOMITE NA KRAJ...PRED MEZETO I RAKIJATA
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
ZDRAVO VAL.....
![]() TRUCKER, OTKAKO DEFINIRA GO DOBI I ODGOVOROT, NELI????
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
Drustvo ...
odam vo 11 casot... NA SITE VI POSAKUVAM PRIJATEN VIKEND... ISPOLNET SO VNIMANIE I NEZNOSTI SO TIE STO SE OKOLU VAS... LJUBOVTA SE DEFINIRA KAKO PREMIN OD: - NEMANJE NA LJUBOV - IMANJE NA LJUBOV I TAA E BESUSLOVNA... TOA GO PRAVIME ZATOA STO GO SAKAME... I NE OCEKUVAME NISTO ZA VOZVRAT... DOSTA TEORII... PREMINUVAME NA PRAKSA!!!! ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |