![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 733734735736737 1402> |
Автор | |||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ке доjде сто по сто ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
sakam da kazam, ne se vonzemani,se vljubuvate, ama togash ne si lichite na sebe ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
сдк чудно е без него ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Сакам да кажам..... ![]() ![]() Не верувам дека природата ја дели љубовта по полови.... |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
сдк кај си бе џејмс
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Сакам да кажам..... Оооо... Кого јас тоа го гледам... ![]() ![]() ![]() Баш ми е мило... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
сдк...јас сум тука цело време ти се губиш
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
СДК... не се губам, тука сум, ама не сме се сретнале... ![]() Кај тебе како е??? |
|||
![]() |
|||
||
Сдк и кај мене е топ...релаксирано ....малце времево ме утепува ке заспиев на работа али битно утре е сабота нели
![]() ![]() Изменето од blueprayer - 04.Јули.2008 во 22:11 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
СДК... Зошто времево??? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Сдк и мене ми се свиѓа ама некако од голема горештина до дожд а ја слаба на промени..то је то....
Ма како ми се иде на одмор да знаеш....ке одиш ли ти некаде летово на чил аут? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Сакам да кажам едно “Добар Викенд“ на сите мои пријатели од ИДИВИДИ |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
||
СДК... Уште не знам... не сум многу зависник од пржење на сонце... па така мање-више не ми е битно.... Ќе видиме, здравје... Ти веќе имаш испланирано??? |
|||
![]() |
|||
||
Сакам да кажам..... Здраво Марија ![]() Вот а плезент с'прајз.... Кај ни се изгуби???.... Не сум те видел одамна! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 733734735736737 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |