![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 730731732733734 1402> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..i jas ja gledav na 15.06.2008..ama... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk, nekoj ednostavno ne znae da uzhiva i da se raduva... |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
SKD... 007
![]() ![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам...Сека и ние што не сме биле во војска.... знаеме на што ....мислиш....... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Сакам да кажам дека денес имавме прекрасен ден...Дождот беше просто чудесен, а особено задоволство причини појавата на две паралелни виножита. Првпат видов такво нешто и направив многу фотографии. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Ja samo hocu brate da kazem
da me ove vetrove mucu jao zena mi stalno vije da sam joj umirisao nasu kucu. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Дури сега ги видов фотографиите на Анакин и Загор-ПРЕКРАСНО!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk, caci stanal lord...aj chestito titula caci... ![]() |
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Aaaaa, Ja se sav cudim
pa neki me strah uhvatio. E pa ti lepa curo ako kazujes tako, tak nek bude. Moja se tetka zvala Zunica ama smo je svi Zunka zvali, sirota umrla je dok smo detelinu brali |
|
![]() |
|
...sdk...me iznasmea... ![]() |
|
![]() |
|
Бог да ја прости тетка ти, Лорде
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк, и јас се воодушевив гледајќи во двојното виножито...Нешто преубаво...Не сум го видела досега овој феномен.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..dajte bre sliki koj ima..moite se stari ..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 730731732733734 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |