![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 77> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еј си ме барала?Сега видов затоа ти звонев.Сигурно спиеш,се слушаме.Позз
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
kupi vino za na slava, zasho ti si na red ovaa godina
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Овој ден нека Ви донесе благосостојба во Вашиот дом, поздрав до Вашиот татко.Чапаровски
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Neka mi ti e vecno imeto mikus i ushte dolgi golgi godini da go slavish vo mir i sreka. |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Srekjen imenden i mnogu zdravje ti pozeluvaat familija tasevski
Изменето од mikus |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
znam deka jas sum taa sto e nameneta za tebe, i zatoa nema da prestanam da ja izrazuvam mojata ljubov kon tebe...
(imam srce i znam da sakam, no sekako onoj sto zasluzil...) Изменето од Ghost |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ana^^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Srcus doagaj odma.Site sme sobrani samo uste ti falis!Ajde dojdi odma kaj mene.kiss
|
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
ja dobiv pred 5 min;-sega ucam nemnozam se gledame naskoro:)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
eve najnova poraka: kaj iscezna vcera be orangutan?? pa duri i mob go iskluci a???
(bev vo situacija jebi ga) |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Во шок сум од пораката што ми ја прати.Ма....и сега?!
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
eve ti pisam samo da te pozdravam!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
samo sto mi stigna ovaa poraka: pak si skisnal na kom a?? aj bre buljas idi vamu site se sobrani samo ti falis...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
a vo kolku e?aj znam dek nemas kredit ama pisi od kaj majka ti,a zs ne dojs i ti doma?aj ak idas secni od domati,a ak ne pisi.Pozdrav,kiss |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |