![]() |
|
Штедач или трошач?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ЕДЕН ЖИВОТ СМЕ ИМАЛЕ!!....ТАКА ПРОЧИТАВ ОВДЕ НЕКАДЕ!!! [:D/]
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
така е zagor еден живот имаме, живејте и не жалете за парите,живеј го животот дури си жив, како што знајш и умејш оти после касно е
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
ovde velit stedac al pa tosac, ako sve mislele na trosac, ja su trosac pojce nego stedac, a tosac nezna sto jet.
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
so se smejs mori mome, u prao sum al pa ne, pisujet tosac, a moit pa da nezna sto jet tova
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
sve potrosiv..duzen sum ko Grcka
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...jas si zemam na kredit...ko Makedonija...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Uf,..uf,...upm.....so lanci me vlechat od prodavnici koga odam vo kupuvanje...
a koga ke kazam deka odam....site(chitaj mojot maz) pravat vakvi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од mamma - 12.Септември.2008 во 13:05 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...moj coek...od ponedelnik ke si odime sami... ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
трошам како ненормална
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Trosam,tri pati povekej otkolku sto zarabotuvam...
Ne znam voopsto sto znaci poimot"shtedenje"
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
trosam....neznam da stedam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |