![]() |
|
Родителски грешки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne toa kaj konzervativcite , tuku kaj onie koi mislat deka nivnoto e najpametno i deka tie najdobro znaat se.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Да да така е фала
![]() ![]() ![]() ова е повеќе кај конзервативците.... |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
ti gledaj deckoto da gi ispolnuva tvoite ocekuvanja, a roditelite ... poradi tebe bi trebalo da go prifatat tvojot izbor kakov i da e, ...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
може ке звучи чудно и сурово ама моите едвај како да чекаат дечкото да ме остави за да можат дацсе ситат со коментари од типот ‘ете јас ти викав ама ти не ме послуша‘
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
normalno deka ke reagiras, ne go biras deckoto/devojkata za roditelite, tuku za sebe. Megjutoa ako deckoto/devojkata ne ime se dopagja na roditelite, toa sepak ne e nivna greska. I ne e pogresno ako gi kazat pricinite zosto ne im se dopagja.
Imam edna prijatelka cija svekrva ne moze da ja podnese jatrva i non stop i naogja mani, i normalno , sto videl sin i vo nejze, a svekorot na toa i rekol - da mozes da ja poglednes so negovite oci , ke znaes sto videl. Zivotot vo zaednica , nezavisno od toa vo koe vreme e i od stepenot na obrazovanie, nosi teskotii no ima i prednosti. |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
убава дискусија дечки
![]() ![]() Вреди ли ако се реагира за некопј лошо (по нив ) проценет дечко/девојка??? |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
normalno...taka e ..se sl*gam...jas zboram u moe ime..i jas imam deca..vozrasni..fala Bogu...uspesni i bitno zdravi se
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:22 |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
koja ulica?
![]() definitivno,po moe...treba da se vodi smetka za deteto...a ne da se preoptereti,pa doma koga ke dojde da ne moze dva zbora so domasnite da smeni...taka se otuguva dete
|
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:22 |
|
|
|
![]() |
|
sekoj gresi,pa i roditel...samo sto najgolema greska ,po mene,pravi koga zapostavuva dete...po trka na karijera,zaborava deka uz pat i dete stvorilo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:21 |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
епа токму така, ние барем мислам декаи ти black-eyes спаѓаме во младата генерација, и такви хиерарсхиски позиции како свекрва и снаа, да се знае кој е газда или ко бил маж/петел во куќа за нас се смешни.
но во времето на моите (иако турското ропство било одамна укинато ![]() се сеќавам дека мајка ми едвај чекаше баба ми да почине (ова е гадно но вистинито) додека баба ми(свекрва од пеколот според мајка ми) беше жива мајка ми немаше живот од неа ![]() Изменето од ACELERA - 07.Мај.2007 во 00:17 |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
uf,prosta rabota koga bi imala snaa moze da mi bide gostinka,drugarka koga saka ama da i bidam svekrviste nikogas..... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |