![]() |
|
Што да си купиме од SEXY SHOP |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Автор | |
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Навистина незнам што да си купам.
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Kupi si eden kamsik i neka te ispleskaat dobro
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
onaa prodavacka tamu ne ja prodavat?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a ,ti si bil,a?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zalam ne bev a treba da odam da vidam mozebi i ima nesto za kupuvanje
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajde ne se srami,...a,prodavachkata sakash na nevideno da ja "kupish",a?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kje pisuvas vo moe ime?
a zasto da se sramam ako sakam prodavackata da ja kupam |
|
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Cekaj sega malce, zboruvate za u Valijant ili za drugiot sexy shop ???
Bidete pojasni, kazete kade e taa prodavacka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Vie samo izrazete zelba, a ja imam interesni tel. broevi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vo ramstor!,....gi ima kolku sakash ,..i toa ne se za frlanje,....naprotiv!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma kakov Ramstor, vi vikam ja, izrazete zelba i ke dobiete tel. na lp
![]() |
|
![]() |
|
chekaj,...da ja prasham zenava,..da ne saka sluchajno trojki!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
епа ај дај број.
шо ке купувате кондоми земете на природен начин со краставица или банана
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
ne be taka moze da se potrksi pa ete ti belja
![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |