![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 591> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
hhahahahahahha lele ovoa prashanjata vi se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jades li luk??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
Samo vo kombinacija so zivo jajce i potoa da ja baknuvam sakanata. Ako se naogas zad nekoj skijac koj se trti i zema zalet, dali bi padnal vo iskusenie da mu brcnes prst u g`z i da go gledas i se isnasmees dodeka iznenadeno vreska i se tumba nadole kako topka?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
ne ne
![]() ![]() ![]() ![]() a ako ja nades zenskata so tatko ti u krevet so ke i napraves ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
Ke ni bide semeen prijatel i site ke si ja sakame kako da e nasa. Dali koga mocas gi gadjas parcencata sto se zalepeni na soljata za da ostane cista? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
ne znam za kakva sholja pravis muabet , bas ke idam sega u WC-to da vidam
![]() a koga mocas stoes na edna noga ili na dve ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Pa valjda ne mocas u solja za kafe ,inace na edna noga.
Dali nekogas si se liznal(a) na povrakano i vrz toa da si padnal(a)?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
ne posto retko povrakam
a koga se tusiras , ja vikas li nakta ti da ti go istrla grbot ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() |
Ja vikam ama devojkami
Koga vodis Ljubov Vikas li na glas
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дали ти се спие? |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Ne me faka son od bezobrazni misli.
Sto ti ide zgodna sestra na zenska ti(ili zena ti)?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
ne kapiram so ti e prasanjeto
![]() Si ja/ go ceses li cesto ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
mnogu retko,.,....a ,ti?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
i jas retko ......
mu pravis li frizurcinja ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
MONA KOJ TREBA DA ODGOVORI ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 591> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |