![]() |
|
Каде летово ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj ke vi kazam ako bide u juli........pomnete
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
![]() |
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
za bugarija na odmor
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
najverovatno Struga
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
More ke e sigurno ama neznam koe
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Leleeee letovo moram maximalno da se odmoram..Zelba mi e Spanija,ama ne znam dali ke mi se ostvari..zdravje samo pa ke vi kazam u Juli so bilo od toa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Блазе си ви луѓе, кога уште од 14 Февруари планирате каде ќе одите на летен одмор...
![]() Тоа ти се вика-организизација. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Eeee da stvarno epten sme organizirani..abe pusti zelbi..na koj ke mu se ostvarat bravo!!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Италија, камо да биде... Ај ваљда ќе соберам некој денар од матурава... Освен ако не паднам
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Имам покана за Шапка. Освен ако не паднат „борци за човекови права“ од небото, или некои ловџии без компас.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Decko mi go spomena EXIT za letovo,ama se predomisli za idejata jas da odam so nego.
Rece ke sum otisla tamu so stikli i karmin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nema vrska ![]() ![]() ![]() A jas ke go iznenadev ,ke otidev so baletanki i labelo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi vika:"Ke otides tamu i celo vreme ke mi vikas:Milooo,mi se isprasija cevlickite....Miloooo,jas ovde ne mozam da pominam....Milooo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Онлајн Поени: 12851 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Онлајн Поени: 12851 |
![]() Изменето од zagor - 22.Февруари.2008 во 01:49 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
MAKEDONIJA AJ USTE MALCE
![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |