IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често одите на шопинг?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често одите на шопинг?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 09:32
ептен ретко,.....да не речам со сила одам 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 09:38
RETKO......AMA KO KE ODAM KE POTROSHAM PARI ZA CELO VREME SHTO NE SUM BILAголема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 17:42
Многу често шетам и гледам по излози отколку што шопингувам.
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 20:59
ednas mesecno
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:21
Obozavam da odam na shoping,sekoja sabota toa go pravam bez da gledam na chasovnikot,no ne propushtam ni posle rabota da zirnam vo nekoj izlog,pa sega ako neshto mi fati oko kako da odoleam Ako nekoj znae lek za shoping virus neka mi pishe da napomenam vrodena anomalija mi e ovoj virus
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 16:13
Samo koga mi treba neshto,voopshto ne mi pravi kejf shetanje kolku samo da razgledam ili da probam neshto kako mi stoi.Ne da ne mi pravi kejf,tuku i zamorno mi e
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:03
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Samo koga mi treba neshto,voopshto ne mi pravi kejf shetanje kolku samo da razgledam ili da probam neshto kako mi stoi.Ne da ne mi pravi kejf,tuku i zamorno mi e

isto

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:06
Koga imam potreba odam,
a inaku da setam ne, pogotovo so zensko drustvo
razgleduvanje,probuvanje NIKAKO
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:16
Pa koga sum napnata i nervozna obavezno..............i toa pretezno vo golemi butici so sve i svasta ................ .....i ke se zadrzam edno dobri dva casa em so prodavacite muabet em ke razgledam ...............i ke kupam ako treba bilo sto samo prazna da ne izleguvam................znaci cesto smiruvam zivce!!!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:53
Вчера бев во шопинг, планирано, и не најдов ништо што барав, освен неколку парталчиња за децата.
Денеска од роденден му ја летнав право по продавници, непланирано, и купив повеќе отколку што смеевголема%20насмевка
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 18:14
Па секоја сабота може и два-три пати неделно и често купувам не одам ја на разгледување само
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 14:50
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

RETKO......AMA KO KE ODAM KE POTROSHAM PARI ZA CELO VREME SHTO NE SUM BILAголема%20насмевка

I jas isto...i ke se zaboraam od utro do mrak dodeka ne gi potrosam site pari!   
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 18:19
po potreba.me mrzi da odam od prodavnica vo prodavnica...
Кон врв
Tanjuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tanjuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 12:36
Одам три-четири пати месечно,ам со паметот стално сум на шопинг
Ова ќе си купам,она ќе си купам.....па само што сум купила нешто одма ми текнува друго...ама не купувам само за мене...дури повеќе купувам за моите дома (децата,мажот)
А и кога шетам онака не се враќам без ништо..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.