![]() |
|
Колку често одите на шопинг? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ептен ретко,.....да не речам со сила одам
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
RETKO......AMA KO KE ODAM KE POTROSHAM PARI ZA CELO VREME SHTO NE SUM BILA
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Многу често шетам и гледам по излози отколку што шопингувам.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
ednas mesecno
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Obozavam da odam na shoping,sekoja sabota toa go pravam bez da gledam na chasovnikot,no ne propushtam ni posle rabota da zirnam vo nekoj izlog,pa sega ako neshto mi fati oko kako da odoleam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Samo koga mi treba neshto,voopshto ne mi pravi kejf shetanje kolku samo da razgledam ili da probam neshto kako mi stoi.Ne da ne mi pravi kejf,tuku i zamorno mi e
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
isto |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Koga imam potreba odam,
a inaku da setam ne, pogotovo so zensko drustvo razgleduvanje,probuvanje NIKAKO ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa koga sum napnata i nervozna obavezno..............i toa pretezno vo golemi butici so sve i svasta ................ .....i ke se zadrzam edno dobri dva casa em so prodavacite muabet em ke razgledam ...............i ke kupam ako treba bilo sto samo prazna da ne izleguvam................znaci cesto smiruvam zivce!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Вчера бев во шопинг, планирано, и не најдов ништо што барав, освен неколку парталчиња за децата.
Денеска од роденден му ја летнав право по продавници, непланирано, и купив повеќе отколку што смеев ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Па секоја сабота може и два-три пати неделно и често купувам не одам ја на разгледување само
![]() |
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
I jas isto...i ke se zaboraam od utro do mrak dodeka ne gi potrosam site pari! ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
po potreba.me mrzi da odam od prodavnica vo prodavnica...
|
|
![]() |
|
Tanjuska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Одам три-четири пати месечно,ам со паметот стално сум на шопинг
![]() Ова ќе си купам,она ќе си купам.....па само што сум купила нешто одма ми текнува друго...ама не купувам само за мене...дури повеќе купувам за моите дома (децата,мажот) А и кога шетам онака не се враќам без ништо.. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |