IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Активни корисници-приказна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Активни корисници-приказна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:29
Zatoa Ti so vreme fati da prebaruvas po forumiнамигнување

evangelineДенес во 17:2117 минутиWindows NT 4 Google ChromeПребарување низ форуми
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:30
Nekoj bara kandidat za giroтрепкање
evangelineДенес во 17:3026 минутиWindows NT 4 Google Chromeпосетител(и) Профил
‘laki_bu’ Профил
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:33
Originally posted by Орка Орка напиша:

MessengerДенес во 21:322 минутиMac OS X SafariЕдитирање на порака
Студентски Марш
Откако го прочитав текстот,и го фатив шефот како тоа нешто таму менува...
Еве ми ја прикаската.хи, хи...
Најверојатно ќе ги спореди овие нашиве во измените со Мојсеј.
Та водени од онаа народната ко преживи причаче,ќе дочекаме и ние благосостојба
после шеснаесет години.загриженост
Или на Бранко годините нема да се важат?-Он е коцкица,и не знае да врти кругови...
Ќе ја чекаме благосостојбата од овие,оти они почнаа да не мотаат во круг.
А како се заседлаа и отоманската империја ќе им подзавиди на владеењето.плазење
Секако тоа заради нашиот менталитет.не зборувам

Претпоставките се лоша работа… па дури и кога ги презентираме како приказни. среќа

Инаку, Мessenger често прави измени на своите коментари бидејќи:

1. Сите свои текстови ги транслитерира на кирилица и при тоа често пати излагаат грешки.

2. Корегира евентуални грешки во пропуштени или погрешно напишани букви или решава некоја мисла да ја преформулира за биде појасна.

3. При постирање на линкови, поради недостатоците на форумскиот системот, мора постојано да врши измени во текстот за формирање на насловите.

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:35
Не знаев дека имало и ваква тема. збунетост
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:42
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Не знаев дека имало и ваква тема. збунетост

Мора да си правиме да ни биде интересно, нелитанцување
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 17:53
Англичаните велат: suit yourself.  среќа
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 18:10
Кога еден член еднаш ме пазел во активни корисници,
и ми изнапиша што тоа јас сум правел коса ми се дигна...
Абре ми идеше од неговиот ми ти болен ум на форум повеќе
да не влезам.И темава на некој начин потикнат од неговата
болна навика да пази што тоа таму некој прави ја отворив чисто
како пародија на таа негова навика но со сосема поинаква цел.
Малце забава без да некој со нешто биде навреден.
И уште помалце да чувствува потреба да објасунва некому.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 18:56
Разбирам.

И јас еднаш бев сретнал таква членка, која на форумов објави детално известување каде сум одел последните половина час и да праша како сум смеел да влезам во нечиј профил на член…

… требаше да и објаснам дека како администратор тоа е мојата работа за да се замолчи и да си ја гледа својата наместо да си го пика носот во туѓите и да исправува криви Дрини.

Тоа ја смести каде што треба.

Инаку, на страна од тоа, повторно ќе го кажам оноа што навистина го мислам - претпоставувањето е лоша работа затоа што веруваме во него, на основа на верувањето почнуваме да извлекуваме некакви заклучоци, а поттикнати од нив правиме соодветни акции во својот живот. 

А за хумор секогаш сум подготвен. Не за бадијала отворив таква тема во пдф Вероисповед. да

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 19:03
Да не се цитирам...Но токму затоа и во првиот пост напишав,
да е до мене би ја сокрил таа опција "Активни корисници".
Си имал среќа што тебе ти побарале објаснување,
јас добив пресуда со еден куп квалификации.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2015 во 19:56
Originally posted by evangeline evangeline напиша:

Се мисли дали да и пише или не, па си вика ај ќе и пишам, немам што да изгубам. Може само да ме отера по гиро кога Давид ќе ги покаже забитехи, хи...

laki_buДенес во 17:043 минутиWindows XP Google Chromeпосетител(и) Профил
‘Calipso’ Профил

laki_buДенес во 17:065 минутиWindows XP Google ChromeЛичен К*рир Сандаче

Ех.. нисам ја те срече тага
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2015 во 00:11
збунетостзбунетост
evangelineДенес во 00:101 минутиWindows NT 4 Google ChromeПишување на лична порака
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2015 во 00:37
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

збунетостзбунетост
evangelineДенес во 00:101 минутиWindows NT 4 Google ChromeПишување на лична порака

Уште сум под дејство на тешки дроги, пола саат порака пишувам. Или се чудиш зошто windows 8 имамгазење од смеење
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2015 во 11:38
Golupcinjaaaaaљубовљубов
 Членови онлајн: floresNinja 35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2015 во 21:38
д4 б3 Денес во 21:36 29 минути Windows 7 Google Chrome ја чита темата: Каладонт

Ја дума думата,како тоа ѓаволчето пак да го залепи на крај.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.