![]() |
|
X Фактор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 65> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Уште сум под силни импресии ![]() Ептен сум среќна заради Даниел
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Нашиот Даниел Кајмакоски е првиот победник на „Х-фактор Адриа“Како и што се очекуваше, после сите аудиции, емисии, настапи, најголемиот фаворит, без ниту еден дуел за елиминација, со најголем број гласови во сите емисии и илјадници фанови, нашиот Даниел Кајмакоски е првиот победник на „Х-фактор Адриа“. Се покажа дека без сомнение е најдобар и дека ја има поддршката од целиот Балкан. Може да бидеме горди на него, да се радуваме, да славиме и да продолжиме да го поддржуваме во текот на целата негова кариера која следува. Тој ќе потпише договор со Sony music и City Records, а со тоа речиси му е обезбедена светската кариера. Нема поубаво чувство и поголема среќа и гордост од развиoреното македонско знаме од еден таков неверојатен талент и идна најголема ѕвезда! |
||
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
![]() ![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Статуси од Fejs
Игор Џамбазов : - Ако победи Даниел 2 милиони Македонци ќе се уверат дека не е местено ... ![]() Горан Стерјов : - Abe Djaro kaj e ? Neli mesteno bese da ne pobedi Daniel :) ....
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Хахаха, што нема да им текне.
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Leka nokj I tebe Biba
![]() A leka nokj I od mene na ostanatite
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
а јас се согласувам со Кастро... сега,лека ноќ и од мене ![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Инаку не жалам што сум гледал Х фактор ....
![]() Посакувана тројка на крај
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
И јас го гушкам
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Ухх..се прибрав малку
Секоја чест за Даниел, му посакувам успешна кариера.. гласот, харизмата и поддршката веќе ги има. Заслужена победа иако бев скептик. И да, браво за знамето дете ![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Dobra nokj Val
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jas se slozuvam so sekoj pisan zbor na ovaa tema so Valerija I BIBI ..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Малкумина го препознаа светското
во Даниел.И верувам на Кристина. Многу добар ментор.Не залудно уште во првата емсија го кажа јавно тоа. А сега добра Ви ноќ
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |