IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 77>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2005 во 16:24
kako si pomina srcus na rodenden?izvini ama jas poima nemam za to,jas na nikogo nisto nemam kazano,stvarno ni mene ne mi e jasno od kaj mojt taja da znajt.inace ti arna si?edvaj cekam da te vidam,aj pobrzo idaj.
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2005 во 20:57
Види ја кога ти велам за еден саат да си се насликала одма и тоа сама, а за спремање за утре па се знае кој:))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 11:21
posledna sms sto ja dobid e: sex is like:Nokia-connecting people
                                                               Nike-just do it!
                                                               Pepsi-ask for more!
                                                               Samsung-eveyone's invated and like me-
                                                              TOO GOOD TO BE TRUE!!!  :-D
                                                             p.s.Not a joke!! :-)
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 12:49
Во колку се договоривме,во 8 или во 9?
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 13:38
Something is missing in our class. I don't know what (who), but it is empty....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 18:53
moze da dojdam kaj tebe u soba da mi objasnis logic design?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 19:08
hehe,milo mi e za tebe, a ustvari ima li moment koga ti ne si srekjna?:)ama ubavo e seto toa sto ti se slucuva iako sepak mislam deka cel zivot si osudena na virtuelna ljubov...haha,zlato ako ti treba nesto znaes deka sum sekogas tuka:)
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 19:11
Ма...како летот? Дај јави се имам новости за те*е:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 19:35
ej vo petok kje se soberime site pred casoj vo ucilnicana obavezno da si planiras i ti da dojs,pozdrav!:)
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 20:57

на линкот и јај лајна, не ми досаѓај

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 21:32

amori ti normalna li si?ma ocigledno ne si!zeno odi leci se,za tebe nema spas, ne znam drugo so da ti kazam.kako si mozela voopsto da pomislis na takvo nesto!!ti si totalno nenormalna licnost:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 22:21
ke ti se javam za 2 min !!!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2005 во 16:57
стај кафе и аманнн како бога те молам глеј да не ти испреиде овој пат
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Grim Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 63
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2005 во 16:59

OK

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.