![]() |
|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DEnes se na vikend kaj baba i dedo i malku nema prasanja i podprasanja
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
секој ден со татко ми на тема школо па веќе не го ни слушам
![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес не ми купија пакетче
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
вистина помагало кога го слушаш родителот
![]() тајги па не си дете уште со пакетчиња ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сите денес се нешто многу добри со мене...пу...пу....да не е на подрек
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
секоj миг разговарам со неа...
добро е дека се уште не може да ми одговори. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Нема пакетче ама има некоја пара
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
почна убаво да се согласуваме со моиве....
пу...пу....да не е на подрек.... во последно време нема расправии со нив... ај за 10 дена ќе треба да ја однесам дома книшката со оцените, е тогаш ќе се смени ситуацијата ![]() |
|
![]() |
|
Кај се бе родителиве не форумов да пишат дали разговарале денес со децата?
![]() |
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
denes i e rodenden na kerka mi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neka i e sreken rodendenot! ![]() ![]() I svarno, Dare kako shto kaza, tvoite decinja se najverojatno i najmirni i najposlushni ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
fala kuklo
![]() |
|
![]() |
|
Да, денес зборевме со мајка ми на тема љубов, ме изнапраша разни прашања кои јас вешто, дипломатски ги одбегнував.
![]() Вчера татко ми ми` збореше дека фустанчето ми било прекратко (а фустанчето над колена ![]() ![]() Старци... старци... ![]() |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...za shto?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |