![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... А можеби најубаво би било да почекаме да го изживееме животов, па после да го враќаме времето.... ![]() |
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Nisto isto kako prv pat
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Пааааа...најверојатно би се запишала на пливање. многу сакав, ама не ми се одеше сама, па се откажав од идејата...Глупаво дете..
Изменето од bla bla - 26.Јуни.2008 во 10:04 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke znaev kogo da izbegnam
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Ahhhhhhhh ova Prasanje me pogodi :S taka da ke odgovoram.........Iskreno: Bi gi promenila izminatite 5 godini. Ali GJaba je ne se vraka Vremetooooo :S
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke si brkav deckovci uste od mala...ne vaka,se mi sobraa...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.....ke mu mislam,...togash!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Uste od mal ke bev forumdzija
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
NE, ne... NISTO absolutno nisto ne bi smenila.
ziveam sega i tuka, proslosta me napravila toa sto sum a razmisluvam za idninata
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pomalku ke se grizev za drugite,a povekje za sebe.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Edna so nekogas ziveese blizu mene ke mi bese sega zena
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Нема да го живеам истиот живот.Кога би имала шанса да почнам одново нема смисла да живеам исто.Би пробала поинаку да го одживеам животот па макар и да биде полошо.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
Sve ke gi zatrudnuvam i ke begam
|
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Фросина...или Еми...ама не може. Во неповрат
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |