IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 695696697698699 824>
Автор
Порака Обратен редослед
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:59
Originally posted by bulgarian_sunrise_ bulgarian_sunrise_ напиша:

СИГУРНО СИ ВИДЕЛ И ВИДЕОТО С ПОСРЕЩАНЕТО ...МАЙ НЕ СА ГИ ПОСРЕЩАЛИ КАТО ОКУПАТОРИ ????

Па ти реков де на потплатениот пречек на Цар Борис се е можно......
Само гледам и партизаниве во 45 година не ги пречекаа като ОКУПАТОРИ...
Кон врв
bulgarian_sunrise_ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Мај.2008
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bulgarian_sunrise_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:58
СИГУРНО СИ ВИДЕЛ И ВИДЕОТО С ПОСРЕЩАНЕТО ...МАЙ НЕ СА ГИ ПОСРЕЩАЛИ КАТО ОКУПАТОРИ ????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:51

АЙДЕ ПОКАЖИ МИ И АЗ ШЕ ТИ ПОКАЖЕМ

Мене ми покажале...сум ги видел преку сто пати тие снимки од (читај) ПОТПЛАТЕНИОТ ПРЕЧЕК НА ЦАР БОРИС..
Прашањето е дали ти имаш видено како ги пречекале партизаните во Скопје и во Куманово....(а и во многу други градови)?

Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 16:52
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bulgarian_sunrise_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:50
АЙДЕ ПОКАЖИ МИ И АЗ ШЕ ТИ ПОКАЖЕМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:47

СПОКОЙНО И МОИ ДЕДОВЦИ ,СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ, СА МИ РАЗКАЗВАЛИ ЗА СКОПИЕ /ТЕХНИЯ РОДЕН КРАЙ/ КАК СА ПОСРЕЩАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ И ЕУФОРИЯТА И КАК ПОСЛЕ СА ПОСРЕЩНАЛИ ЮГОСЛАВИЯ

Ако ти покажам слики како са срештнали партизаните ќе се зачудиш малце ама со цвеќиња и букет и со многу повеќе граѓани од потплатениот пречек на Цар Борис 3...
Се ми има кажувано дедо ми и за Бугарските и за Српските окупатори нема потреба и тебе да те слушам.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bulgarian_sunrise_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:45
СПОКОЙНО И МОИ ДЕДОВЦИ ,СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ, СА МИ РАЗКАЗВАЛИ ЗА СКОПИЕ /ТЕХНИЯ РОДЕН КРАЙ/ КАК СА ПОСРЕЩАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ И ЕУФОРИЯТА И КАК ПОСЛЕ СА ПОСРЕЩНАЛИ ЮГОСЛАВИЯ
Кон врв
__ __ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:36
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Аспарух словен ли е?

е па зависи

по едно време словените са ги викали бугари така че май е словен
Кон врв
Boho Oho Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boho Oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:34
Originally posted by __ __ __ __ напиша:

Наздравеголема%20насмевка

Чин, чин!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:34
Наздравеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:33
Originally posted by Boho Oho Boho Oho напиша:

Загорчица си взех.

Ајде Ганчо напиј се и за мене едно, и пробај да не се вратиш тука

Има една песничка от преди време...пустите клисурци станали московциа панагюрци - донски казаци...още се чудяАБЕ ЩО НЕ Я ПУСНЕТЕ КАТО ДОКАЗ ЗА ТАТАРСКО МОНГОЛСКИЯ НИ ПРОИЗХОИД БЕизненадување

Па малку ли докази "пуснавме..."

Аспарух словен ли е?
Кон врв
Boho Oho Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boho Oho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:31
Загорчица си взех.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:31

не му се пали на ВладкоАко имаше некво докази щеше да пуска доказикато нема докази - пуска каквото имаи тва е начин да социализирашземи си кафенце с бисквитки или биричка и се наслаждавай на дискусиятаголема%20насмевка

На здравје кафето, а за Влатко еден тон докази ви испостира тука...ова е само почеток...
А Буги треба да размисли за цензура на овој подфорум..
И ова е само малку..

Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 16:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:30
Има една песничка от преди време

...
пустите клисурци станали московци
а панагюрци - донски казаци
...

още се чудя
АБЕ ЩО НЕ Я ПУСНЕТЕ КАТО ДОКАЗ ЗА ТАТАРСКО МОНГОЛСКИЯ НИ ПРОИЗХОИД БЕизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 16:30
Originally posted by Boho Oho Boho Oho напиша:

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Па еве бе Охо Бохо сликите си говорат се бе братче

А Дуле ако ми испрати мене камион докази, јас му испратив цел воз со докази за Македонците..и некако немаше одговор...на тие докази..

Едноставно нели, кај всјаки блгарин тоа е така..

Што сакаш да ми докажеш со таа снимка? Каде е направена? Кои са тиа? Нема одговор. Знаеш ли у нас колко шумкарски глави са били одрезани?

Какви шумкари бе..
Вие шумкарите како прво и прво сте ги палеле живи....

А тоа е во Прилеп во полициска станица..

И овие да не се шумкари случајно??

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 695696697698699 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.