![]() |
|
Сфатив дека... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 78> |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sfativ deka nikogas ne sum go razbirala tocno zborot "limit"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Сватив дека дер ис но лимитс ексепт д лимит ви пут ин аурселф
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sfativ deka vazen e cekorot napred a ne pogledot svrten nanazad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сватив дека шоуто мора да продолжи.
|
|
![]() |
|
Sfativ deka curava mi e bliznacka be .... se isto si mislime
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сватив дека колку и да не се глдам со оваа над ја сепак ми е најмила на свет од женски род
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sfativ deka nekoj umee da iznenadi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
И гледај да не го изгубиш, нема изгубено-најдено кај нас
![]() |
|
![]() |
|
Sfativ deka najdov nesto sto odamna go barav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Deka sum mutav i nisto ne razbiram
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SD,mi se spie...
Mnogu obvrski,mi se nasobraa denes... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...станало сериозно!
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Navistina moram da promenam mnogu raboti
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |