![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ТЕА КАДЕ НИ БЕГААААШ...?????//
РЕЧИ И БАРЕМ НА ДРУГАРКА ТИ НЕКА СЕ ВКЛУЧИ .... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Teuska milo mi e sto bese so nas...
Koga imas free,druzi ne...
Pa ajde i kafence nekoj free day
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
teuska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
AJ SE CITKAME POSLE
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТЕА ПОЗДРАВ ЗА ДРУГАРКА ТИ ...
СО МИСЛАТА ГИ САКАМ ЖЕНИТЕ А ПОСЕБНО ТУЃИТЕ. ПА РЕЧИ И НЕКА НЕ ДРУЖА И ТАА .......ДОБРЕДОЈДЕНА Е ... ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
teuska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
DECKI JAS KE VE NAPUSTAM SEGA
BIDETE POZDRAVENI KE SE DRUZIME PAK
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
za pozdrav ne e dovolno da bide zgodna, treba da ispolni i nekoj drug uslov
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Pozdrav do ZGODNATA DRUGARKA NA TEU
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
stari vreminja, stari pesn, stari koki ... se e toa naj naj. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Da se sobereme site KAKO NEKOGAS...NE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AJDE EDEN POZDRAV ZA DRUGARKAMI ZGODNA E:)))))))))))
|
|
![]() |
|
Djaki,,,a Dejan kade e |
|
|
|
![]() |
|
STVARNO..DJAKI...NA GALILEO..NE MI SE VERUVA...
TELEPAIJA,.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kvizot Sepak se vrti bese dobar, edinstvena dobra rabota vo nasite televizii do sega.
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Evokacija na spomeni...decki...a??
![]() Starite dobri vreminja,ne se zaboravaat
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |