![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 679680681682683 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gasam svetlo....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() magla svuda,magla oko nas
brej ej vamu sve da gushnam i da densame cela vecer
![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
pa cece, moram malce da te zagream i vivnam, pa da te legnam na oblace belo i meko
![]() ![]() ![]() ![]() i opet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ajde.....za mene potseti me sta to bese ljubav.....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
cece , koa ke si legnesh pokasno, pred da zaspiesh ke ima nasmevka itoa golema shtom ti tekne shto e deshava ovde a
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
,,What a wondwrful word,,- verzija na Frenk Sinatra
e vecerva e ,,patos,,
Koki i Kalina
ne mozam da vi kazam kakov kef ste mi napraile
VE OBOZAVAM
|
|
![]() |
|
ili aj od vlado-i togas nekoja budala .........ke go spomne ko na salaaaaaaa tvoeto ime,a jas bez glas.......... ke te prokolnam..... sto ne znam da te prebolaaaammmm
|
|
![]() |
|
i jas ve obozavam
![]() i bogami koga ke se razbudam,barov prva misla ke mi bide
![]() i glasno ke se iznasmeam
![]() |
|
![]() |
|
potsetime shta to beshe ljubav. .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cija siiii na kogo radost ti mu nosiiiis
svet si moj..... ,,,,,,,
Uste malku ke pocnam poezija......
ne sum pijana od alkoholot, tuku od kefot.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jazikot mi se vrza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tI SI TAJNA OTROVNA... VO SRCE STO JA KRIJAM
KOGA KRV MI ZOVRIVA
I NE DAVA DA SPIJAM.........
|
|
![]() |
|
koj ne sakaaaal.............. toj ne znae........... sto e najtesko............... crno tikvesko
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 679680681682683 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |