![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 213> |
Автор | ||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Земљак, ја сам ти исцепаја ципеле по сви кумановски села, и турски, и каурски и шиптарски, и тој уздуж и попреко - и затој све ми е јасно.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Ох на одмор сум одамна само се легачам и денгубам,ич не сум корисен за оштеството моментално.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
ZoraNaSlobodata te molam prestani...dosta e so gluposti...ochigledno brzo se zamarash i molish da odish na odmor...
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Од кај да знам не сум јас четник комита сум
![]() |
||
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
koj e nikola?
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
who that say, who that say that is small USA?
|
||
|
||
![]() |
||
|
- ne ke da e taka...ama aj da ne ti go raspipuvam ratlakot... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Знаемо чив е Зебрњак - срби изградиле споменик за 4 официри кои предводиле Македонско локално население у борбу против Турци.Прикаске за деца србоманчиња да ги оставиш - и ако претходно прочиташ ја убаво напиша дека док Старо Нагоричино потклекнало под србизацију и колониозацију на српското краљче Младо Нагоричино и д`н д`нска е чисто Македонско село - плус најголемо село у Југуту вашу ![]() И да тамо у старо нагоричино е тај стара црква куде што беше гроб на Бугарскога цара Шишмана па га Срби поклонива(истерава) после 1000 год. од истуту цркву за да гу наречев српску. Немој на мене тија Србофилски прикаске молим те мада не ме изненадуете уопште - све по све се испостави дека само Србомани жалив за Југославију а друштво тешко да си најдете ![]() Изменето од Boogie - 03.Јануари.2009 во 18:47 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
mitovi i legendi by bogie
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
|
~,,~Abe Boogie a Zebarnjak kude e i chiv spomenik e a?ili onaj crkva shto gu znaev svi
![]() ![]() |
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Абе ако у мојата незнаат верувам дека ти во твојата ке ги известиш,гледам секојдневно те поучуваат како да реплицираш
![]()
Не си ми јасан - малко ако знаеш куде е Нагоричино требало би да ти е јасно дека тамо ни турчин ни србин не е ступнаја а камо ли па шиптар ![]() Тамо Тито немогаја братство и единство да успостави извињавам се ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
nema sto ........... definitivno si najgolemiot Makedonec koj go znam ... tuku , znaat li vo partijata za ova ili ne gi interesira ? .............
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |