IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 213>
Автор
Порака Обратен редослед
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Статус: Офлајн
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 05:23
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Абе ако у мојата незнаат верувам дека ти во твојата ке ги известиш,гледам секојдневно те поучуваат како да реплицирашголема%20насмевка

Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Нагоричанци ги чував македонци, ама с’к и шиптари од срби. Добро си га работив братство-јединство.

Не си ми јасан - малко ако знаеш куде е Нагоричино требало би да ти е јасно дека тамо ни турчин ни србин не е ступнаја а камо ли па шиптарголема%20насмевка
Тамо Тито немогаја братство и единство да успостави извињавам сенамигнување

Земљак, ја сам ти исцепаја ципеле по сви кумановски села, и турски, и каурски и шиптарски, и тој уздуж и попреко - и затој све ми е јасно.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 23:48
Ох на одмор сум одамна само се легачам и денгубам,ич не сум корисен за оштеството моментално.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 23:47
ZoraNaSlobodata te molam prestani...dosta e so gluposti...ochigledno brzo se zamarash i molish da odish na odmor...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 23:46
Од кај да знам не сум јас четник комита сум
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 23:46
koj e nikola?
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 23:30
who that say, who that say that is small USA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 22:10

[.Немој на мене тија Србофилски прикаске молим те мада не ме изненадуете уопште - све по све се испостави дека само Србомани жалив за Југославију а друштво тешко да си најдетеголема%20насмевка

- ne ke da e taka...ama aj da ne ti go raspipuvam ratlakot...
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 18:46
Originally posted by Vlad Tepesh Vlad Tepesh напиша:

~,,~Abe Boogie a Zebarnjak kude e i chiv spomenik e a?ili onaj crkva shto gu znaev svi .I ne zabravi deka ima dve Nagorichuina i ti momentalno kazhuesh mitovi za Mlado

Знаемо чив е Зебрњак - срби изградиле споменик за 4 официри кои предводиле Македонско локално население у борбу против Турци.Прикаске за деца србоманчиња да ги оставиш - и ако претходно прочиташ ја убаво напиша дека док Старо Нагоричино потклекнало под србизацију и колониозацију на српското краљче Младо Нагоричино и д`н д`нска е чисто Македонско село - плус најголемо село у Југуту вашунамигнување

И да тамо у старо нагоричино е тај стара црква куде што беше гроб на Бугарскога цара Шишмана па га Срби поклонива(истерава) после 1000 год. од истуту цркву за да гу наречев српску.

Немој на мене тија Србофилски прикаске молим те мада не ме изненадуете уопште - све по све се испостави дека само Србомани жалив за Југославију а друштво тешко да си најдетеголема%20насмевка

Изменето од Boogie - 03.Јануари.2009 во 18:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 18:06
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 17:24
mitovi i legendi by bogie намигнување .......... go zafatil bugarskiot sindrom голема%20насмевка
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 17:21
~,,~Abe Boogie a Zebarnjak kude e i chiv spomenik e a?ili onaj crkva shto gu znaev svi .I ne zabravi deka ima dve Nagorichuina i ti momentalno kazhuesh mitovi za Mlado
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 12:47
Абе ако у мојата незнаат верувам дека ти во твојата ке ги известиш,гледам секојдневно те поучуваат како да реплицирашголема%20насмевка

Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Нагоричанци ги чував македонци, ама с’к и шиптари од срби. Добро си га работив братство-јединство.

Не си ми јасан - малко ако знаеш куде е Нагоричино требало би да ти е јасно дека тамо ни турчин ни србин не е ступнаја а камо ли па шиптарголема%20насмевка
Тамо Тито немогаја братство и единство да успостави извињавам сенамигнување
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 09:04

Е ке те разочарам за поразителните податоци - моето семејство доаѓа од Младо Нагоричино - последниот бедем на отпор на Српската конолизација во Кумановскиот крај - и ден денес ако погледнеш Младо Нагоричино сеуше постои како такво(а постои од Римско-можеш на стари карти да го најдеш) - се граничи со Србите од другата страна на ридот а им чува гради на Македонците од Кумановско - најголемо село во твојата Југа каде што ни Тито немал контроланамигнување

nema sto ........... definitivno si najgolemiot Makedonec koj go znam ... tuku , znaat li vo partijata za ova ili ne gi interesira ? .............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 08:47
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.