![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 2229> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MARCO, TI SI PRAV MANAGER, NEMA STO.................VO SEKUNDATA ZNAES KAJ TI SE VRABOTENITE
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Lilija go premi li kafeto.
Kafu mi draga ispeci ♪ ♪ ♪
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo Lily... prijaten i uspesen den i za tebe..
acika samo se javi... i go snema... trucker ... denes se ke izgazi pred sebe... samo taka pripreti.. izgleda kolesktie go iznerviraaa... koga mu velam da mi gi dade mene... la_fille otide na rucek... marijanceto samo ne pozdravi... Djakondo bara kafe... Dime otide nesto da sraboti... jas ti pisuvam.... kompleten raport napraviv... kako me biva za kodosenje.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Jupiter ima 12 sateliti, a jas i ti ime mu znaeme samo na JO (od krstozbori). Ne znam dali e bas toj
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ne be Djakondo.. sto ti e ova sto se vrti ...
ne mi lici na mars... nitu na zemjata ... da ne e toa Io satelitot na Jupiter .. ??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
KO JE DOMAKJICA???
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
DJAKI, KAKO SI TI???
TI GI ZIVEES LI TVOITE SONISTA???
|
|
|
|
![]() |
|
Domacice jel moze kafica?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Zdravo Lilija, izgleda otidoa da fgi ziveta sonistata...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DOBAR DEN!!!!
IMA LI NEKOJ????????
|
|
|
|
![]() |
|
A be sto pravite, analizirate sto sum sakal da kazam so posledniot komentar ???!!!!
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Dime ti si gospodin, nema sto da mi se izvinuvas. Znam deka znaes deka se shalam, i znam deka znaes deka jas znam deka ti znaes deka jas znam koga da se nashalam |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
AMATI,AMETI..V
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |