![]() |
|
****** ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 1024> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
зајдисонце
перница или ќебе ?? |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
skopje
izgrejsonce ili zajdisonce? |
|
![]() |
|
сончев ден било каде
битола или скопје ?? |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
mmmm... maslinki
![]() soncev den vo Ohrid ili snezen vo Mavrvo? |
|
![]() |
|
хммм,...
![]() маслинки,... зелени или црни ?? ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ahm
tocni se barem ili i taka i taka? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
други.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ruski bukmejker....a retko i livescores.cz
ti od ovie nekoj ili drugi? |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Користам.
Кој нет го користиш?
|
|
![]() |
|
ne igram na dvojni znaci ja sledam na net i ke ja sledam do sekunda do pocetok pa ke ja znam dali e sigurna dvojka ili ke bidam primoran da i stavav x za zastita
koristis ti net za pomos ili ne? |
|
|
|
![]() |
|
Х2 двознак-Најсигурен знак, коефициент 1.60, арен за пари ставање.
Стави и пари не се плаши, испаѓа сигурно.
|
|
![]() |
|
ja igrav so liverpul 2 singl a sekako ke krka i utre nekoj denar
cista 2 ili na golcinja neso? |
|
|
|
![]() |
|
Њукасл ќе тепа, немаат победа на 12 натпревари од 15 декември. ќе ја играш или не?
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
1 и од 0-2 гола
мтк 3+ или 1-1
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |