![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 729> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а шо е денешниов специјалитет н кујната?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ova za bisernovo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
фала
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() кај си ма ти ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
te me te ma ja
![]() aj sea od radosti da chastish edno kafe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
јас ја знам најубаво Бисерна , и стварно ретко пие кафе,а турко паа речиси ич
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ајкјууууу мааааа
![]() ![]() ![]() ![]() и да... бисерна не пие кафе а турско па ич ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa koj reche deka piesh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kazav oti za mene jas sakam kafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
дарлинг рече... ме убедува дека пијам турско
![]() кој бе изветреан... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more i dvajcata ste, da si odgovarate
![]() ![]() a ti ne ja slushaj darling, mene me sluchaj chunki ja sum postara ![]() |
|
![]() |
|
e da, i fala za kaVeto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
леле чекај нека дојде иреница да ти се пофали за мојата изветреаност
![]() |
|
![]() |
|
ona dodeka da dojde, ke mi nikne brada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
и викам дека не пијам кафе а имам кафе бар...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() more dojdi na benzinskata jas i irenica tamu ke ke pieme kafe ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |