![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 670671672673674 729> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако сакаш ја да те частам(без пари додека не е тука домаќинкава) |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
тука е домаќинката... и сите ве гледа
![]() |
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
епа ке можи нес-кафе домаќинке?
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
нема грешка... ја сум сенка не ме гледаш
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ај дарлинг стави и... мене ми се спие
![]() |
|
![]() |
|
ја на келнер ле ти личам?
па и мене ми се спие ма! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
![]() Poveli Biserna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
госпожици, ви се молам, ке ми се отпие!
![]() |
|
![]() |
|
со деца краставици
![]() ![]() еве господинот ми го спаси кафулето од пропаст ![]() за месечинка е нес кафето ![]() |
|
![]() |
|
еве земи го де воа од тигер и така бисерна не пие такво кафе. она само турско мска
|
|
![]() |
|
![]() |
|
фала..ее па ке ви дојдам
![]() |
|
![]() |
|
дарлинг знаеш дека не пијам кафе
![]() а имам кафе бар... поздрав до иреница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
па шо пиеш? ај ко да не те знам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
дарлинг, кога во животов самоволно сум посакала турско кафе ??
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 670671672673674 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |