![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 680> |
Автор | ||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се прашувам дали му е ..полесно сега ...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
Сакам да одговорам: Да ![]() и ми се пие црвено вино... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Се прашувам ..како изгледа црвеното вино ...отпосле ....?
![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
сдк испарува ... ![]() Сп сака ли црвено вино ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Се прашувам ... од каде и како испарува ...
![]() сакам да одговорам ...не .... се плашам од пареата .....
![]() |
||
![]() |
||
|
за добар сон добра чаша вино...
![]() Нема лошо - до утре ќе испари... може да испари низ многу места - човечкиот организам и “интересна“ работа |
||
|
||
![]() |
||
|
се прашувам ....
да се обидам да пробам ...и да видам
...колку е ...човечкиот организам и “интересна“ работа.....
![]() |
||
![]() |
||
|
сдк: види кај громобраните ![]() во меани често дочекувам зори - музика ми свири и песна се ори не бирам другари овој или оној... и т.н... |
||
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
SP
neli bese masko.... ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP..
Sto li dremam uste ovde ![]() ![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP..Go prenesoa li pozdravot do Eva
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() Каде ли да ја најдам песнава... очајно ја барам... ![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Од Дуле и Коки е,ама незнам како се вика. СП..зошто претерав ![]() Изменето од Calipso - 29.Јуни.2011 во 00:20 |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Сп... аууу брзинааа ![]() ![]() ![]() Калипсо... ти си срцееее ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |