![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 240> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Го земал Цветко детето и го држи над лонец со врела вода, и чита:
- Ако детето не ви го пие млекото, подгрејте го. |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Синчето го прашува таткото в продавница:
– Што е ова? – Тоа се сине, кондоми. Служат за практикување на безбедни сексуални односи. – Аха... а зошто овие се пакувани по 3? – Тие се за средношколци. Еден за петок, еден за сабота, еден за недела. – А овие зошто се 6? – Сине, тие се за студенти. Два за петок, два за сабота, два ...за недела. - А овие зошто се 12? - Тие се за брачни парови. Еден за јануари, еден за февруари... |
||
![]() |
||
|
Што е сарма? |
||
![]() |
||
|
Пред операција пациентот жива нервоза : Докторот го прашува : - Што ти е бе,човеку ? А овој :-Докторе ,ова ми е прва операција. А тој : -Е-де, па што ? ! И мене ми е.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Полицаец сопира Струмичанец:
- Возевте пребрзо, документи молам. Струмичанецот: - Еее далдисал см, не см забакардисал. Полицаецот: - Documents, please. ![]() |
||
![]() |
||
|
Влегло дете во продавница и и вика на продавачката:
- Тето, дај ми тафе. - Што сакаш? - Тафе бе тето, тафеаво. - Што е тоа тафе, не те разбирам. - Како ма тето не ме разбираш, тафе, тафеаво, за пиење. - Абе ти реков не знам што е тоа, ај гитла дома! - Е тулето да ми го јадеш! - Што рече, мангуп ниеден? - А туле знаеш што е, тафе не знаеш??? |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
може ли еден коњак госпоѓице ? ........
.... не , благодарам , не пијам алкохол ...... имам проблем со нозете ......
......... не ве разбирам ..........
........ кога пијам алкохол сами ми се шират ............
|
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
|
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
Fatil selanec zlatna ripka i sega ripkava mu vika SELANECU PUSTI ME CE
TI ISPOLNAM EDNA ZELBA i selanecot i rekol NA KOGO MORI TI SELANEC I JA
ZADAVIL
|
||
![]() |
||
|
Чекајќи пред рајот
1-та жена: Здраво, јас сум Катерина. 2-та жена: Здраво, јас сум Сандра... Па, како умре? 1-та жена: Измрзнав до смрт. 2-та жена: Каква одвратна смрт. 1-та жена: Па и не беше толку лошо... ... Откако престанав да се тресам од ладното, почнав да се стоплувам и заспав, по што и мирно умрев. Ти како? 2-та жена: Умрев од срцев удар. Се сомневав дека маж ми, не ми е верен, па еден ден дојдов порано дома за да го фатам жив. Но, наместо тоа, го најдов сам како гледа телевизија во дневната. 1-та жена: Па што се случи? 2-та жена: Бев толку сигурна дека некаде има уште една жена, што почнав да трчам низ цел куќа. Бев на таванот и барав, бев во подрумот, потоа го отворив секој можен плакар и преверив под секој кревет. Така се додека се не проверив и на крај толку се уморив што само клекнав од срцевиот удар и умрев. 1-та жена: Штета што не провери во фиржидерот - сега и двете ќе бевме живи. |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Отишле попот и клисуварот дрва пијани да крштеваат вода во некое струмичко село.Кога влегуваат во една куќа гледаат како колбаси се пушат на чад...и почнува попот да пее : -"Клисувааааруууу зееемииии ги кооолбааасииитеее"
Домаќините не слушнале....попот се крсти и тие се крстат
![]() Клисуварот враќа ....
-"Не можам попееее че ме видаааааттт"
И пак не слушале пеењето само се прекрстиле
Попот враќа ...
-"Е тогаш к*ров че ми јадиииишшш послееее"
е то го слушнале домаќиниве еден ќотек и на клоци надвор
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
Едно племе дивјаци, заробиле Македонец , Бугарин и Грк, и им рекле секој да донесе по три овошја набрзо што може но не им кажале за што им се:
Прв се вратил Бугаринот и донесло три јаболка, дивјациве го зеле во една колоба и трите јаболка му ги набутале у гз. Бугаринов на излегување го сретнува Македонецов кој носел три сливи, и Македонецов го гледа Бугаринов целиот овенат во фацата и го прашува што ти направија дивјациве. На тоа Бугаринов му вели што да ти казувам ми ги набутаа у гз, па сега мислимуја и ти. Македонецов почнал да пука од смеење, а бугаринов му вели што се смејш , кога знајш што те чека, а македонецов вели е па затоа се смеам, јас со слививе ке издржам , ама Грков иди и носи три лубеници |
||
![]() |
||
|
Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока.
Здогледал некоја русокоса покрај патот. - Невесто, рекава длабока е? - Не! Тргнал овој низ реката со тракторот и потонал целиот. - Добро мори жено, нели е плитка водава. - А бре плитка е прееска на едни шатки до пола им беше! |
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
Koja e razlikata pomegu ohrid i dojran?
Vo ohrid ke ti zemat a vo dojran ke ti dadat zdravlje ![]() Ps. jas go izmisliv i valjda na nekoj ke mu bide smesen ![]() |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |