![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 666667668669670 729> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е кога последен пат си ме видел ??
![]() ![]() ![]() пред една недела... сум се изменила од тогаш... ![]() ... ![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
ааа и во тоа се имам уверено, не да ја бива абе ептен ја бива, една супа еднаш ми свари иии цела ја искрав јас она само две кутлачи ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Една песна за сите!!!http://www.youtube.com/watch?v=V5n2W9ZKId8&feature=related
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
јас ли
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
епа ајде зготви ми нешто де
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
biserna ako lagash nesto da zgotvish broj me i mene
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
ми се спие бе
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
i mene ama i mi se jade ae pliss ...za mene edna salata ako moze
![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
луѓе ме мрзи да зборувам и да пишувам а не па да барам слика на гугл
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samo ako ti dojdam..ke ti pomine i mrzata pravo
![]() ae koga se vrakam salata da ja vidam veke na masa... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ќе одам да спијам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
EJ остајтеја Бисерна да одмара or else......
![]() |
|
![]() |
|
Lele Biserrnaa kolku te sakaa carevic..^^
taka taka carevic brani ja ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
shto or else...eve jas ne ja ostavam..shto ke napravish? ajde da vidam... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 666667668669670 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |