![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 665666667668669 1099> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nenuska, a be ostavi nekoj maz za i nie da mu se pustime, na site mazi na fenixov im se pusti, baska ovoj e mal za tebe
Zbunet, a be daj napisi nekoj raskaz, odamna ne sum procitala nesto od tebe ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
E VAL KAJ TI TEKNA SEGAA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
dosta bese soleno..
posle doma ke rucam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
[QUOTE=la fille]Nenuska, a be ostavi nekoj maz za i nie da mu se pustime, na site mazi na fenixov im se pusti, baska ovoj e mal za tebe
a na kogo se pusta nenuska? |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
na tetin mi
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Namesto jogurt moze i Fille |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
FILE
NEZNAM OD KADE TAKVA IDEJA, DEKA IM SE PUSTAM A TOA DEKA E MAL MNOGU DOBRO ZNAM NEMA POTRBA DA MI KAZUVAS |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
|
![]() |
|
NE SE SEKIRAJ FILE
SO TETIN TI SAMO DOBRO SE SEGUVAME |
|
![]() |
|
hehe, Zbunet, sto ke sum ti jas?
Losa profesorka sum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
on saka losi,fille
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke mi ja brises muckata dur se ligavam i ke me gledas kiselo i taka isti ti dodze |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JAs samo da ti kazam deka tetka mi e nezgoden karakter
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 665666667668669 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |