![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 658659660661662 922> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CNM iskreno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ЧНМ, јас не ни приметив дека носеше кошула
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
CNM taa mu bila " pozadi uvo"za posle koga ke bilo ladno
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ЧНМ, со него беше и девојката, па тешко дека ќе му беше ладно
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
CNM kakva e taa devojka sto ne go potsetuva momakot deka nosel kosula?
![]() (izgleda se zagleda naokolu "dali se pusi cigari vo prostorijata") ![]() ![]() Изменето од str8up - 08.Јули.2007 во 17:17 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
CNM togas...clenot sto ja zaboravi kosulata vo Kingburger
e ZALJUBEN ![]() I...mnogu brzo pisuva Изменето од mamma - 08.Јули.2007 во 17:16 |
|
![]() |
|
ЧНМ, вљубена девојка
![]() |
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
CNM navistina li sum zaljuben?
|
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
И членот над мене е заљубен, само не знам во кого.
|
|
![]() |
|
ЧНМ, ептен е заљубен, што дури и кошулата си ја заборави
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
ЧНМ е заљубен.
|
|
![]() |
|
ЧНМ, а во кого
|
|
|
![]() |
|
CNM ne porekuvam, ama mislam deka treba da se zem predvid deka piev
![]() ako gubev obleka od zaljubenost, do sega ke mi bese prazen sifonjerot ![]() ![]() ![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
ти си знаеш, а ако сакаш можеш да ми пишеш лп и да ми кажеш во кого. (ова се однесува за la fille).
Изменето од Цаци Галапчарот - 08.Јули.2007 во 17:33 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 658659660661662 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |