![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 70> |
Автор | |
simonce* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spored mene mislam deka e vazna!fakam se na moja vozras moze najmnogu do 4 god da e pogolem od mene...
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
nema vrska kolku e postara koga e vo prasane lubovta ako se sakat ne se vazni godinite
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ako go sakam i toj mene,ako ni e super zaedno-moze i 10 godini da e postar od mene. |
|
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Razlika vo godini hmm... Epa jas iam devojka bre ama cekam, za nekoja nedela treba da se rodi |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Pak okolu ona kje se fatam i jas,da koga e ljubov vo prashanje ne e bitna razlikata vo godini.No jas sum za razlika megju partnerite od 5 do 10 god,no postar se razbira mazot.Razlikata megju maz i zena koga taa e postara se primetuva posle 40 god.Se e individualno,kolku zenata e negovana, nacinot na koj zivee,zdrvata ishrana,sportot, seto ova deluva na nashiot izgled.Sepak ostanuvam na ona zenata da e pomlada od mazot.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Frose ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Razlikata vo godinite mislam deka ne e vazna.vazno e da ima razbiranje pomegju partnerite.Sepak devojkata da e postara bas ne mi izgleda kako dobra ideja dodeka ako e pomlada ne e vazno.Na mojata najdobra drugarka roditelite se razlika 10 god.No tatko i e postar 10 god.Taka da nekogas se tesam i so toa |
|
Grazy little thing!!!
|
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
koj gi muti jajcata sami ke mu se prolejat
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Garfield ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
Помлади, се разбира! |
|
The cat...always lands on her feet, regardless!!
|
|
![]() |
|
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
pomladi ili postari ne e vazno,vazno e sto imat vo glavata
![]() |
|
drakula
|
|
![]() |
|
zafirceto ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Sekogas pomladi , razlika od 7 do 5 godini ...
|
|
Zafirovski Petar
Ohrid |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
na po4etokot ne e bitna posle stanuva bitna... jas nemam takvo iskustvo ama sum imal prijateli so takvi vrski i toa nikogash ne trae poveke vreme... ( se misli ako zenskoto e postaro) ... iako jas mislam deka na mene ne bi mi smetalo, ama ne sum bil vo tkva situacija i ne mozam da tvrdam, kazuvam samo shto sum videl okolu mene... miedna takva vrska ne uspeala
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ne e bitna razlikata vo godinite voopshto koga e ljubov vo prashanje...
|
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
da ne e postara od soprugot...zenata pobrzo venee..sakam postar zrel maz..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
ZENATA DA E POMALA OD MAZOT.POSTARA ZENA KAKO TETKA POKRAJ NEGO! |
|
mnjkl |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |