![]() |
|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 105> |
Автор | |
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оргинал: ![]() мој поглед: ![]() |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Original:
![]() Modificirana: ![]() Ne sakav da trosham premnogu vreme vo modeficiranjeto i se obidov da rabotam kolku sto mozhe poveke vo postoechkite ramki na originalot. Napraven e dodaten krop od dolu za da se balansira onoj od gore (sto e pretesen spored mene), Pogolem krop e napraven od levo za da se izbegne dzhipot. Sega devojkata e vo apsolutno dominatna pozicija vo slikata, bez konk*rencija od kolata, a motorot doagja kako del od prikaznata i kako - shlag na tortata... :-))))))))))))))) Изменето од Zoran K - 07.Септември.2007 во 16:32 |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Bobi, premnogi si isekol od gore... barem spored mene. Jas bi ja ostavil celata glava i sosem malu nad nea, pa so toa bi napravil ubava dijagonala kon dolniot desen agol. Vaka, na tvojava alternativa, chovekov mi izgleda nekako epten stisnat vo nekoja kutija, osobeno kako sto e i navednat pri zapaluvanjeto na cigarata.
Se razbira toa e samo moe lichno gledanje na rabotive... Изменето од Zoran K - 05.Септември.2007 во 00:04 |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
sorry, sega go isprazniv sandaceto...
|
|
![]() |
|
AniQ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Janus be....ti pishaaaaaaav licna poraka....dolga i ubava.........i mi vika puno ti bilo sandaceto ili taka nesho...*&^%@#~`#)@!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Ani, poentata si bese raw portret, obicen,od po doma...
Ako sakas, ke ti ja pustam izvorna, ke vidis deka po nea ima baagi obrabotka, samo celta ne mi bese da ispadne deka e od studio. kako i da e, fala na sugestijata, vtoriov pogled ti e sosema na mesto, no... dozvolete demokratija i razlicen pristap. Ne e se vo sovrsenite senki i maznata koza. Ima nesto i vo spontaniot moment. Mislam deka znaes deka kolku-tolku se razbiram vo svetlo, senki, PS itn :-) Изменето од Janus - 03.Септември.2007 во 01:29 |
|
![]() |
|
AniQ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Samo malku i odvoiv vnimanie, ocigledno deka e potrebo mnogu, zasto ima premnogu senki, se obidov neshto da iscistam/izmaznam.....
orginal obrabotka: ![]() ![]() Изменето од AniQ - 03.Септември.2007 во 01:14 |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
janus si mozel podobro kaj belkata...
minut rabota |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
slavicca ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
odlicno:)
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Vlatko , koga uspea da i napravis i vtor pogled :) . Da , mi se dopaga i toa mnogu , samo da ima malku poveke tekstura na steblata . Blagodaram za obrabotkata .
|
|
![]() |
|
petok-13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
dokoku mi dozvolis da dadam ime na fotografijava ke mi posebno zadovolstvo
pogled kon nerelizirani zafati
ili pogled vo navidum nedostizna dalecina |
|
![]() |
|
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
eve obrabotka na edna fotka od Nina
original ![]() obrabotka ![]() |
|
![]() |
|
petok-13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
zgora na se i bojata bez tekst........... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |